Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

CSL

Seris

Bydemes

Alarm Meldnet

G4S

NetworxConnect

Milestone

Oribi ID Solutions

VVNL

Unii

SmartSD

Nimo Drone Security

Bosch Security Systems

Avigilon Alta

Service Centrale Nederland

Dero Security Products

ASIS

Hanwha Vision Europe

Network Optix

Multiwacht

20face

Alphatronics

Ajax Systems

HID

VEB

Trigion

SMC Alarmcentrale

Optex

Paraat

Eizo

Sequrix

Masset Solutions

Uniview

IDIS

ARAS

JMB Groep

Add Secure

Hikvision

Eagle Eye Networks

Connect Security

HD Security

2N

Gold-IP

De Beveiligingsjurist

Seagate

Akuvox

Nimo Dog Security

Genetec

Kiwa

Crown Security Services

CDVI

Secusoft

EAL

RoSecure

Securitas

DZ Technologies

Advancis

i-Pro

Paxton

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

VBN

OSEC

Regio Control Veldt

Explicate

VAIBS

Centurion

Lobeco

Nenova

CardAccess

Top Security

BHVcertificaat.online

SOBA

GFT

ADI

ASSA ABLOY

Brivo

NIBHV

VideoGuard

SmartCell

Osec ondersteunt bij complexe beveiligingsvragen

7 april 2022
Redactie
11:56

Osec heet installateurs welkom op stand B.06 tijdens het FireSafety & Security Event. De distributeur toont de nieuwste producten en hoe deze te integreren zijn tot één slim systeem, waarbij het verzorgen van gedegen opleidingen een belangrijke steunpilaar vormt. Centraal staat hoe OSEC installateurs ondersteunt bij het oplossen van complexe vragen van klanten.

Zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt en een toenemende vraag naar slimme, veilige woningen en gebouwen en integrale installaties, wordt de rol van de distributeur belangrijker voor de installateur. Die krijgt met steeds meer vragen van klanten te maken. Hoe zorg je er dan als installateur voor dat die steeds complexer wordende vragen goed beantwoord worden en de faalkosten laag blijven? Hoe speel je in op de trend van integrale installaties? En hoe zorg je dat AI-toepassingen daadwerkelijk succesvol zijn? OSEC heeft in de praktijk en zeker ook op de beurs de antwoorden op deze vragen.

Hulp bij complexe projecten
Osec levert producten en oplossingen van bekende merken als Dahua, Hikvision, Honeywell en Paxton en is exclusief vertegenwoordiger van Satel. Daarnaast brengt het bedrijf verschillende oplossingen van minder bekende, maar zeker niet minder innovatieve fabrikanten. “Mooie producten”, zegt salesmanager Richard Robert, “maar deze alleen tonen is niet de enige reden dat wij op de beurs staan. Wij willen vooral laten zien en uitleggen hoe wij installateurs kunnen helpen om steeds complexere en uitgebreidere projecten te realiseren. Daarvoor hebben we een team van inmiddels 45 specialisten in huis en we hebben flink geïnvesteerd in faciliteiten om monteurs te kunnen opleiden. Een Osec Academy met maar liefst 24 plaatsen voorzien van alle benodigdheden om installateurs te kunnen opleiden op het gebied van Satel, Honeywell, Dahua, Hikvision. Voor alle merken die we bieden willen we graag de daad bij het woord voegen: Osec Ondersteunt.”

Enorme groeimarkt
Op het gebied van woningautomatisering introduceert Osec op de beurs het merk Grenton. Deze fabrikant maakt alles in huis bestuurbaar wat op elektriciteit werkt. Dat kan met zowel draadloze als bekabelde componenten, waarbij voor de veiligheid alle signalen worden versleuteld. Het is naadloos te integreren met de Satel INTEGRA, voor als een BORG- of VEB-certificaat vereist is. De smarthome-markt maakt volgens Richard Robert de komende jaren een enorme groei door. “Dat laten verschillende marktonderzoeken zien. Voor een engineer uit de security-branche is het configureren van een product bekend terrein. Als dat naast een inbraakproduct ook een home automation-systeem is, liggen daar kansen voor de integrale installateur: meer doen bij de klant die men al bedient.”
Osec toont verder MAXPRO Cloud, het nieuwe INSPIRE branddetectiesysteem en de nieuwe LI-ON tamer van Honeywell: een detectiesysteem dat branden in Li-ion-batterijen kan helpen voorkomen. Osec gaat ook in op de integratie tussen Suprema en Paxton en bezoekers kunnen kennismaken met het veelzijdige videomanagementsysteem Axxon. Dat bij elkaar genomen maakt het interessant om een kijkje te komen nemen en een deel van het enthousiaste team te ontmoeten.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

SequriX

Videoguard

Seagate

Wordt een partner