Win een Outstanding Security Performance Award!

Ben je of ken je iemand die uitmuntend presteert in de beveiliging? Dan kom je of je relatie wellicht in aanmerking voor een van de Outstanding Security Performance Awards. Er zijn verschillende categorieën. Aanmelden kan tot 4 juli en de uitreiking is op 16 september.

De uitreiking van de Outstanding Security Performance Awards vindt voor het zevende jaar plaats en voor de tweede keer in de Benelux. Doel is het stimuleren van mensen om uitmuntend te presteren in het beveiligingsvak en het belonen en onder de aandacht brengen van mensen die dat doen. Zo inspireer je als winnaar anderen en draag je bij aan de algehele professionalisering van het mooie beveiligingsvak. Deelname is kosteloos en de beoordeling wordt gedaan door een onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties.

Negen categorieën
Dit jaar zijn er negen Awards voor verschillende categorieën. De categorieën zijn:

  • Outstanding Security Team,
  • Outstanding Security Consultant,
  • Outstanding Customer Service Initiative,
  • Outstanding Police/Law Enforcement Initiative,
  • Outstanding New Security Product,
  • Outstanding Young Security Professional,
  • Outstanding Contract Security Guarding Company,
  • Outstanding Partnership.

Daarnaast wordt een Lifetime Achievement Award uitgereikt.

Meld je vandaag nog aan!
Vind je dat je tot het beste beveiligingsteam behoort, dat je de beste beveiligingsadviseur bent of het beste bedacht hebt om klanten te ondersteunen? Heb je binnen de politie of het OM iets uitmuntends verricht? Lever je het beste beveiligingsproduct, ben je de beste jonge professional in de beveiliging, heb je het beste partnership gerealiseerd of heb je als particuliere beveiligingsorganisatie het beste contract afgesloten? Meld je dan vandaag nog aan! Vanzelfsprekend mag je ook een relatie kandidaat stellen. Maar let op! Omdat het een internationaal evenement is met een internationaal publiek, dient de motivatie in het Engels geschreven te worden. Het is dus een uitgelezen kans om als uitmuntende professional internationaal op de kaart te komen staan. Dan kan via deze link. De deadline is 20 juli, maar we stellen het bijzonder op prijs als kandidaten zich eerder aanmelden.

Sponsormogelijkheden
Ook voor bedrijven biedt de uitreiking van de Outstanding Security Performance Awards geweldige mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de ‘top van de piramide’ in de beveiligingssector. Dat kan door hoofdsponsor te worden of door een van de categorieën te sponsoren. Meer informatie over sponsormogelijkheden is te vinden in de brochure. Ook kan hiervoor contact worden opgenomen met Vincent Vreeken, die de verkiezing in de Benelux ondersteunt. BeveiligingNieuws.nl besteedt de komende tijd ruime aandacht aan de verkiezing, de kandidaten en uiteraard de sponsors.

Gedeeld

Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid