Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Eizo

Secusoft

ASSA ABLOY

NIBHV

ARAS

De Beveiligingsjurist

VVNL

Regio Control Veldt

ADI

Seris

JMB Groep

Seagate

Akuvox

Bydemes

20face

Lobeco

Dero Security Products

Optex

Securitas

Traka ASSA ABLOY

G4S

Multiwacht

Service Centrale Nederland

EAL

RoSecure

Gold-IP

Hanwha Vision Europe

SmartCell

Uniview

IDIS

HID

SOBA

CardAccess

Kiwa

Crown Security Services

Genetec

2N

VAIBS

Advancis

Avigilon Alta

Ajax Systems

Paraat

Milestone

Alphatronics

VBN

Alarm Meldnet

Paxton

Bosch Security Systems

Masset Solutions

Centurion

OSEC

Trigion

DZ Technologies

i-Pro

Oribi ID Solutions

CSL

Sequrix

Top Security

Explicate

Brivo

BHVcertificaat.online

VEB

SmartSD

Connect Security

HD Security

CDVI

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

GFT

VideoGuard

ASIS

Nenova

Eagle Eye Networks

Unii

Nimo Dog Security

Network Optix

Hikvision

Add Secure

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Ouderwetse service en de innovatie van morgen

10 september 2019
Redactie
12:48

Niefra Beveiliging vierde afgelopen week met een groot aantal relaties het 35 jarig bestaan. Het technische beveiligingsbedrijf biedt nog altijd de ouderwetse service van weleer, maar loopt voorop voor wat betreft innovatie. En dat doet het bedrijf volgens de directieleden Edith en Fred van Poelgeest ook al 35 jaar.

Als er iets is wat Fred van Poelgeest leuk vindt, is het wanneer iets niet kan. “Dan zorgen wij ervoor dat het wel kan.” Hij heeft vrijwel zijn hele leven in de beveiliging gewerkt en was altijd op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Met zo’n mentaliteit zit er doorgaans weinig anders op dan ondernemer te worden en dat deed Fred dus. Hij begon met één compagnon, maar inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende technische beveiligingsonderneming met onder andere kantoren op de Zuid-As, 5-sterrenhotels en luxe winkelketens als klant. Het bedrijf is niet alleen BORG-erkend, maar ook ISO9001-gecertificeerd. Edith van Poelgeest is directeur marketing, HR en kwaliteitsmanagement.

Cloud
De affiniteit met technische innovatie ging van vader op zoon. Inmiddels houdt Maarten-Martijn van Poelgeest zich bezig met ontwikkeling en ontwerp van diverse cloud-oplossingen voor inbraakdetectie, cameratoezicht en toegangsbeheer. Daar begint in sterk toenemende mate interesse in te ontstaan in de markt. “Je moet nog wel je best doen om klanten te overtuigen”, vertelt Fred van Poelgeest, “maar je moet vooral niet vergeten om ook je medewerkers enthousiast te maken. Want ook voor hen is het nieuw. Maar over een paar jaar zullen cloud-gebaseerde beveiligingssystemen de boventoon voeren. Let maar op. Want het is superveilig, je kan alles op afstand en dus efficiënt beheren en je beschikt als klant over de modernste technologie.”

Award
Het innovatieve vermogen van Niefra Beveiliging blijft niet onopgemerkt. Het bedrijf ontving hiervoor een award tijdens het laatste Security Café. In het moderne bedrijfspand in Diemen is een aparte ruimte ingericht om de nieuwste technologie op beveiligingsgebied te beproeven. Want innovatie is leuk, maar het moet wel betrouwbaar werken. Systemen worden hier compleet geassembleerd en getest, voordat het materiaal naar de klant gaat voor de uiteindelijke installatie.
Tijdens het 35-jarig jubileum werd natuurlijk uitgebreid stilgestaan bij het roemrijke verleden, maar werd ook gesproken over wat de nabije toekomst gaat brengen. Gasten konden intussen genieten van een Oosters buffet en een liveoptreden door niemand minder dan Dries Roelvink.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

SequriX

Videoguard

Seagate

Wordt een partner