Panoramacamera’s met heatmap-functie bij Top Security

Top Security introduceert een serie panoramacamera’s van Milesight, die zijn voorzien van een heat map-functie. Daarmee kunnen de camera’s de routes vastleggen, die waargenomen mensen volgen in bijvoorbeeld een winkel.

Met de ingebouwde statistische gedragsanalyse biedt de Milesight heat map-functie een geavanceerde technologie die verder gaat dan alleen beveiliging. De camera stelt de beheerder in staat om te zien waar het drukste deel in bijvoorbeeld een winkel en verschaft informatie die helpt het gedrag van klanten makkelijker te begrijpen. Daarnaast kan de technologie ook worden gebruikt om bewegingen op drukke plaatsen, zoals musea, stations en pretparken te evalueren.

Kenmerken
De head map-functie is beschikbaar in drie panoramacamera’s. Alle drie bieden ze 5 megapixels aan resolutie. De bullet- en de domecamera bieden een beeldhoek van 180°. Daarnaast is er een fisheye-camera leverbaar met een beeldhoek van 360°. De camera’s werken ook bij slechte lichtomstandigheden goed dankzij 120dB Super WDR en 0.005 Lux Starlight. De bullet-camera biedt Smart IR II Technology en 180° IR-ondersteuning. De dome-camera werkt met Panoramic IR Technology, 180° IR-ondersteuning en VCA. Bovendien heeft deze camera een ingebouwde microfoon. De fisheye-camera biedt Auto Tracking als extra en een IR-bereik van 15 meter. Alle camera’s hebben een behuizing conform IP67 en IK10.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: