Panoramische camera’s met twee sensoren

Axis kondigt de gloednieuwe Axis P4705-PLVE en de P4707-PLVE panoramische camera’s aan. Dit zijn dual-sensor camera’s, dus met twee sensoren in één behuizing. Deze twee multidirectionele camera’s maken het mogelijk om tegelijkertijd in twee richtingen te kijken.

De Axis P4705-PLVE en de P4707-PLVE bieden respectievelijk twee 2MP en twee 5MP sensoren. Met Lightfinder en Forensic WDR zorgen ze voor scherpe, heldere beelden in moeilijke of slechte lichtomstandigheden.
Deze hoogwaardige camera is gebaseerd op ARTPEC-8 en is voorzien van een Deep Learning Processing Unit (DLPU). Dat maakt objectdetectie en -classificatie mogelijk. Er is onderscheid mogelijk tussen personen en voertuigen. Verder bieden de camera’s ondersteuning voor analyses met deep learning, 360° IR-verlichting, 2,5x zoom, Axis Lightfinder en forensische WDR​.
Deze camera heeft twee sensoren in één behuizing. Dus er hoeft maar één camera te worden geïnstalleerd, één netwerkkabel te worden getrokken en er zijn slechts één IP-adres, één VMS-licentie en één licentie voor analytics nodig. Bovendien bieden ze edge-opslag. En zoom en focus op afstand zorgen voor een snelle en nauwkeurige installatie.
De camera’s zullen in het vierde kwartaal van 2022 beschikbaar zijn via de distributiekanalen van Axis.

Deel dit artikel via: