Partner worden?

BeveiligingNieuws.nl voorziet dagelijks tienduizenden beveiligingsprofessionals van het laatste nieuws op hun vakgebied. Dat kan gratis dankzij de funding door een groot aantal partners. Dat zijn toonaangevende bedrijven, die het waarderen dat BeveiligingNieuws.nl bijdraagt aan de professionalisering van hun markt.

Een partnership is al mogelijk vanaf 1180 euro per jaar. Wat krijgt u daarvoor terug? Als partner kunt u kosteloos al uw bedrijfsnieuws delen op onze website die meer dan een miljoen keer bezocht wordt per jaar, via onze dagelijkse nieuwsbrief met zo’n 6000 abonnees en via onze sociale mediakanalen, met zo’n 10.000 volgers op LinkedIn, 4800 op Twitter en 3600 op Facebook. U hoeft ons alleen regelmatig te informeren, waarna wij uw informatie omzetten in een keurig en prettig leesbaar nieuwsbericht.

Als partner publiceren wij ook uw logo op onze homepage met een hyperlink naar uw website, wat gunstig is voor uw SEO-scores. Uw logo verschijnt in de dagelijkse nieuwsbrief en op startpagina.beveiliging.nl. U kunt een gratis vacature plaatsen en die onbeperkt vervangen en u krijgt korting op reclamecampagnes op ons platform.

Geïnteresseerd? Bel dan met 0611592595 voor meer informatie!