Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Advancis

Dero Security Products

Seagate

Masset Solutions

Top Security

VBN

Crown Security Services

Genetec

Gold-IP

Seris

Alphatronics

Sequrix

PG Security Systems

VVNL

Explicate

Hanwha Vision Europe

Service Centrale Nederland

Nenova

De Beveiligingsjurist

Unii

SmartSD

Bydemes

Milestone

CSL

EAL

DZ Technologies

Paraat

Optex

ASIS

SMC Alarmcentrale

OSEC

VEB

Add Secure

Paxton

20face

Traka ASSA ABLOY

CardAccess

Akuvox

ARAS

RoSecure

GFT

NetworxConnect

VAIBS

SmartCell

Eagle Eye Networks

G4S

Multiwacht

ASSA ABLOY

NIBHV

Centurion

Trigion

HD Security

IDIS

VideoGuard

Nimo Dog Security

JMB Groep

Regio Control Veldt

Ajax Systems

Eizo

HID

2N

ADI

Uniview

Lobeco

Kiwa

Securitas

Hikvision

Avigilon Alta

Secusoft

Brivo

Bosch Security Systems

CDVI

BHVcertificaat.online

Nimo Drone Security

Alarm Meldnet

Connect Security

i-Pro

Oribi ID Solutions

SOBA

Patrick van den Brink nieuwe directeur CCV

16 september 2014
Redactie
15:27

Op 1 december treedt Patrick van den Brink als directeur in dienst bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in Utrecht. Hij volgt daarmee Onno Peer op die deze functie de afgelopen drie jaar vervulde.

Patrick van den BrinkIn Van den Brink heeft het CCV een directeur met ruime politiek-bestuurlijke ervaring, grote betrokkenheid met en kennis van het veiligheidsdomein.

“Veiligheid is het fundament van de samenleving,” zegt Van den Brink. “Vanuit mijn functie van burgemeester weet ik wat er op dat terrein speelt. Die kennis en ervaring neem ik mee naar het CCV. Daarbij maak ik met plezier gebruik van mijn bestaande netwerk en maak ik graag kennis met nieuwe en vertrouwde partners in dit veld, zodat we snel kunnen inspelen op wensen vanuit de praktijk. Zowel in de private sector als ook in de (semi-)publieke. Zodat we elkaar kunnen versterken en nauw kunnen samenwerken aan een veilige samenleving.”

Patrick van den Brink heeft ruime ervaring als lokaal bestuurder. Sinds mei 2007 is hij burgemeester van IJsselstein. Daarvoor was hij wethouder en loco-burgemeester van de gemeente Hilversum. Van den Brink bekleedde na zijn studie Bedrijfseconomie diverse functies, zo heeft hij lesgegeven aan de voorloper van de Politieacademie, was hij sociaal rechercheur bij de Sociale Dienst Amsterdam, financieel specialist bij het Landelijk Rechercheteam en manager van de afdeling Forensic Services van Deloitte & Touche.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) versterkt gemeenten bij de bestuurlijke aanpak van georganiseerde criminaliteit, bij het verbeteren van integrale veiligheid en stimuleren naleving en toezicht op wet- en regelgeving. Het biedt de private, semipublieke en publieke sector een integrale aanpak van veiligheids- en leefbaarheidsproblemen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner