Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Ajax Systems

SmartCell

Centurion

Advancis

Paxton

Oribi ID Solutions

Explicate

ASSA ABLOY

Multiwacht

VEB

VAIBS

VideoGuard

OSEC

Optex

Masset Solutions

SMC Alarmcentrale

Trigion

Dero Security Products

Gold-IP

Lobeco

CDVI

Connect Security

Nenova

Genetec

HD Security

2N

Securitas

Uniview

ADI

BHVcertificaat.online

VVNL

Add Secure

Nimo Dog Security

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

Kiwa

Alphatronics

Bosch Security Systems

HID

ASIS

Akuvox

De Beveiligingsjurist

Secusoft

CSL

Nimo Drone Security

Top Security

Unii

Crown Security Services

Hikvision

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

Paraat

DZ Technologies

EAL

Alarm Meldnet

i-Pro

Sequrix

RoSecure

Avigilon Alta

CardAccess

PG Security Systems

Seagate

VBN

20face

Seris

Bydemes

Brivo

SOBA

Service Centrale Nederland

GFT

SmartSD

G4S

Eizo

Milestone

IDIS

Hanwha Vision Europe

ARAS

NetworxConnect

Paxton toont tijdens beurs vele integratiemogelijkheden

22 maart 2023
Redactie
12:30

Paxton Benelux staat weer met een grote stand op het FireSafety & Security Event om bezoekers te informeren over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van toegangsbeheer, deurintercoms en videomanagement. Dat laatste kan met de nieuwe camera’s van Paxton10.

Behalve dat met een toegangssysteem bepaald kan worden wie waar en wanneer naar binnen mag, is het ook mogelijk ongewenste gebeurtenissen te signaleren. Voorbeelden zijn het aanbieden van een ongeldige pas en het te lang geopend houden van een deur. Het is dan wel zo handig als dan direct te zien is wat er aan de hand is en wie de melding veroorzaakt. Dat kan met Paxton10, dat geschikt is voor de meest uiteenlopende gebouwen en gebouwcomplexen. De specialisten van het bedrijf staan op de beurs om de systemen live te demonstreren en uitleg te geven over wat er komt kijken bij de realisatie van uitdagende projecten. Daarbij onderscheidt de apparatuur van Paxton zich door een bijzonder installatiegemak, wat in belangrijke mate heeft bijgedragen aan de populariteit van het merk.

Integraties
Hetzelfde geldt voor Paxton Net2, dat al langer op de markt is. Ook dat is werkend te zien op de beurs, waarbij vooral ook het bedieningsgemak zal opvallen. Ook integraties zullen te zien zijn, zoals met een terminal voor gezichtsherkenning en een kentekencamera. Vanzelfsprekend is ook integratie van intercoms mogelijk. Paxton presenteert daarvoor de eigen Entry deurintercom. Hoe alles ondanks de complexiteit eenvoudig beheersbaar blijft is te zien op de terminal waarop het Paxton10 Video Management & Camera’s wordt gedemonstreerd. Tot slot leggen de specialisten van Paxton uit hoe gebruikers zich tegenwoordig met behulp van Smart Credentials kunnen identificeren om toegang te krijgen. Ook dat is tijdens de beurs live te ervaren.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner