PG komt met zelf ontwikkelde NAS met Network Optix

Voor opslag van videobeelden presenteert PG Security Systems een in eigen huis ontwikkelde netwerkserver. De Qnap Nas is standaard voorzien van software van Network Optix. Afhankelijk van de gewenste beeldkwaliteit kunnen verschillende aantallen camera’s worden aangekoppeld.

Soms sluit de vraag van de markt niet exact aan op het aanbod van de industrie. De leverancier kan dan nee verkopen of zelf iets ontwikkelen. PG Security Systems koos voor de laatste optie. De Qnap Nas is een praktische server op basis van een Realtek RTD1295 quad-core 1,4 GHz processor, 1 GB RAM en een 1Gb-E netwerkpoort voor prestaties tot 112 MB/s. Deze poort dient voor zowel inkomend als uitgaand verkeer. Qua inkomende bandbreedte houdt de leverancier een maximale stream van 50Mbit aan.

Camera-aantallen
Afhankelijk van de gewenste beeldkwaliteit van de camera’s is het aantal te koppelen camera’s verschillend. Afgaande van 25fps is het mogelijk om vier 4K-camera’s, zes 6MP-camera’s, acht 4MP-camera’s of tien 2MP-camera’s aan te sluiten. Deze aantallen zijn overigens indicatief. Voor een precieze calculatie kan vrijblijvend contact worden opgenomen met de support desk van PG Security Systems via 0180-43407 of [email protected]. De Qnap Nas is standaard voorzien van een ingebouwde 1TB-Purple-schijf van Western Digital en twee lifetime licenties. Zo’n licentie is geschikt voor één camera te gebruiken in het Nx Witness softwarepakket voor videomanagement. Per aan te sluiten camera kan één licentie worden afgenomen. Deze licenties hebben geen verloopdatum en de software wordt onbeperkt gratis van upgrades voorzien.

Deel dit artikel via: