Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Oribi ID Solutions

JMB Groep

Hikvision

CDVI

SmartCell

2N

RoSecure

Traka ASSA ABLOY

Explicate

ASSA ABLOY

Connect Security

Eizo

Paxton

NetworxConnect

Bosch Security Systems

Add Secure

VideoGuard

Seagate

Bydemes

ASIS

IDIS

Genetec

BHVcertificaat.online

De Beveiligingsjurist

VVNL

Trigion

G4S

ARAS

CardAccess

Unii

Seris

Top Security

Masset Solutions

VEB

HD Security

Network Optix

i-Pro

Securitas

Paraat

Kiwa

Optex

Gold-IP

Alarm Meldnet

Crown Security Services

Lobeco

NIBHV

20face

Eagle Eye Networks

VBN

Multiwacht

Regio Control Veldt

Hanwha Vision Europe

DZ Technologies

ADI

Nenova

Service Centrale Nederland

SMC Alarmcentrale

Nimo Dog Security

Secusoft

Advancis

EAL

Sequrix

OSEC

VAIBS

Avigilon Alta

GFT

Uniview

SmartSD

Centurion

CSL

Milestone

Ajax Systems

PG Security Systems

Nimo Drone Security

HID

Akuvox

Brivo

Alphatronics

Dero Security Products

SOBA

PG Security Systems presenteert de noviteiten voor 2020

6 februari 2020
Redactie
07:45

Een compleet beveiligingssysteem van Hikvision en het assortiment van Hanwha Techwin waren de belangrijkste introducties tijdens de Kick Off 2020 van PG Security Systems. Ook vestigde de distributeur nog eens de aandacht op een paar eigen ontwikkelingen, zoals een AVG compliant buurtapp.

Met beveiligingstechniek is tegenwoordig veel meer mogelijk dan alleen beveiliging. Voor installateurs betekent dat dus mogelijkheden om meer omzet te halen uit bestaande klanten, vertelde directeur Peter Gatowinas van PG Security Systems. Het bedrijf leverde al de domotica-oplossingen van Jablotron en voegt daar nu Hikvision Connect aan toe, dat het ook mogelijk maakt om diverse technische systemen vanuit één platform of zelfs één app te bedienen. Meteen werden ook de nieuwste producten van de Chinese fabrikant getoond, zoals de explosieveilige camera’s en de bi-spectrum thermische camera’s. Bijzonder was ook een betaalbare gezichtsscanner, die slim genoeg is om niet op foto’s van geautoriseerde personen te reageren.

Buurtapp
Buurt.Watch is een eigen ontwikkeling van PG Security Systems. Het lijkt op de bekende buurtapp’s die via WhatsApp werken, maar is in tegenstelling daarvan AVG Proof, aldus Gatowinas. Allerlei soorten meldingen van het alarmsysteem, kunnen direct met de buurt worden gedeeld, zodat hulp (bijna) altijd dichtbij is. In tegenstelling tot de bekende buurtapp’s zorgt Buurt.Watch voor afscherming van het mobiele telefoonnummer en andere privacygevoelige gegevens. Een vergelijkbare oplossing is nu ook leverbaar voor winkeliers, die af en toe wat assistentie van collega-winkeliers kunnen gebruiken. Winkel.Watch helpt ook als iemand gereanimeerd moet worden.

Veilig internet
Nog een eigen ontwikkeling van PG Security Systems is Safe Connections. Dit is een extra beveiligd VPN-netwerk, met ‘end to end’ encryptie. Het is onder andere te gebruiken voor camerasystemen die privacygevoelige situaties vastleggen, zoals in een ziekenhuis. Maar ook voor gewone internettoepassingen is het te gebruiken. Volgens de distributeur is zo bijvoorbeeld te voorkomen dat hackers controle krijgen over het gebouwbeheersysteem, omdat daar zwakke schakels in zitten. Speciale voorzieningen en ondersteuningen zorgen ervoor dat het systeem door beveiligingsinstallateurs geconfigureerd kan worden.

Hanwha Techwin
Tot slot vond de presentatie van Hanwha Techwin plaats. Geen nieuw merk op de Nederlandse markt, maar wel een toevoeging aan het camera-assortiment van PG Security Systems, naast dat van Hikvision. Het programma van Hanwha Techwin omvat vier series voor uiteenlopende toepassingen. De X-serie is voor vitale toepassingen en biedt bijzondere features, zoals neutralisatie van trillingen, 150dB WDR, het automatisch inzoomen op en volgen van objecten en reacties op schoten, glasgerinkel, explosies en andere verontrustende geluiden. De Q-serie is voor algemene toepassingen en omvat de meeste modellen. De T-serie omvat thermische camera’s. En de P-serie is voor wie het aantal megapixels van groot belang is. Een van de modellen hiervan bestaat uit een apparaat met vier apart bestuurbare camera’s.

Het evenement is terug te zien op Facebook.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner