Politie geeft identiteit schutter Zwijndrecht vrij

De politie is dringend op zoek naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Hij wordt verdacht van het neerschieten van een 66-jarige vrouw en haar 38-jarige dochter op zaterdag 21 januari op de parkeerplaats van een winkelcentrum in Zwijndrecht. De politie waarschuwt dat de man vuurwapengevaarlijk is en niet benaderd moet worden.

Vuong wordt er van verdacht dat hij zaterdagmiddag 21 januari rond 13:45 uur de twee vrouwen onder vuur nam bij winkelcentrum Walburg aan het Hof van Holland in Zwijndrecht. Hij wist te ontkomen.
De verdachte is 1.70 lang, heeft een licht getinte huid, een normaal postuur en kort zwart haar. Ten tijde van de schietpartij droeg hij een donkere jas model parka. Hieronder droeg hij een kledingstuk met een capuchon. Vuong is ook bekend onder zijn bijnaam ‘Lucky’.
Minh Nghia Vuong is vlucht- en vuurwapengevaarlijk. Wie informatie heeft over zijn verblijfplaats wordt verzocht te bellen met 0900-8844, of anoniem via M op 0800-7000. Ook kan contact worden opgenomen met het Team Criminele Inlichtingen op 088 – 6617734. Wie Vuong ziet wordt geadviseerd hem niet te benaderen, maar direct 112 te bellen.

Deel dit artikel via: