Politie kiest voor dienstverlening van ISA

De Politie heeft na een Europese Aanbesteding International Security Agency (ISA) als nieuwe partner geselecteerd voor het leveren van beveiligingsdiensten op de politiekantoren in Noord-Holland, Schiphol, Noord-Nederland en voor de Politie Academie.

ISA is deze dienstverlening per 1 juli 2015 gestart. Naast het beveiligen van de politiebureaus gaat ISA de Politie ook op andere gebieden ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het beveiligen van een Plaats-Delict en bij de Crowd Management & Crowd Control bij grootschalige evenementen.

De Politie in Nederland heeft sinds de nieuwe Politiewet van kracht is een ingrijpende verandering doorgemaakt. Sinds de nieuwe Politiewet zijn alle politieregio’s en het KLPD en vtsPN van rechtswege overgegaan in de Nationaal gevormde Politie.

politie Alkmaar
Hostmanship, Partnership, Kwaliteit en Flexibiliteit speelde een grote rol in de Aanbesteding. Directeur Geert Sijtzema van ISA: “Wij proberen voor onze relaties altijd out of the box te denken, om ze net dat beetje meer te kunnen bieden. Tijdens de aanbestedingsprocedure hebben wij intern een projectteam opgezet, die vanuit hun expertise heeft gekeken naar hoe ISA een Next_Level dienstverlening voor de Nationale Politie kon realiseren. Hierbij is het belangrijk dat wij als partner de zorg uit hand nemen, zodat de executieve medewerkers van de Nationale Politie steeds meer tijd over hebben voor het politiewerk. Wij zijn blij en trots dat de Politie gekozen heeft voor onze visie en adviezen.”

 

Deel dit artikel via: