Politie valt verkeerde woning binnen

De politie heeft zaterdagavond 11 november in Schijndel voor een aanhouding een instap in een verkeerde woning gedaan. In de woning was op het moment van de inval een gezin met drie kleine kinderen aanwezig.

Het onderzoek draait om een persoon die gezocht wordt en waarbij de aanhouding mogelijke risico’s met zich meebrengt. Daarom werd de instap in de woning verricht door de aanhoudingseenheid van de politie. Rond 20.30 uur betraden zij de woning door de voordeur te forceren. Al snel werd echter duidelijk dat de politie zich had vergist. In de woning troffen de agenten een gezin met drie kleine kinderen aan. Zij bleken geen enkele relatie met de gezochte persoon te hebben.

Geschrokken
Uiteraard is het gezin hevig geschrokken door wat er gebeurd is. De politie zegt het zeer te betreuren en heeft uiteraard excuses gemaakt. Er wordt nauw contact onderhouden met het gezin over de verdere afhandeling. Hoe heeft kunnen gebeuren dat de verkeerde woning werd betreden, wordt uiteraard nader uitgezocht. Over het onderzoek en de gezochte persoon kan en wil de politie op dit moment niet meer informatie delen. Hij is nog niet aangehouden.

Deel dit artikel via: