UNV-camera’s waken over Hall of Fame in Tilburg

In het hart van de spoorzone in Tilburg ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame: een eigenwijze cultuurfabriek en skatepark waar van alles te beleven valt. Iedereen is hier welkom, vooral de dwalende jongere die anders op straat zou hangen. UNV cameraobservatie draait sinds kort mee om een oogje in het zeil te houden.

Het sociale aspect is na 18 jaar nog steeds erg belangrijk. Dat brengt uiteraard ook de nodige risico’s met zich mee. Reden om een extra oogje in het zeil te houden. Dit gebeurt met UNV cameraobservatie. “De camera’s zijn om verschillende redenen een uitkomst”, vertelt Mike Dobber, directeur van Hall of Fame. “Het geeft in ieder geval rust, zekerheid en overzicht. Wij moeten met weinig middelen werken en proberen dan ook ten allen tijde extra kosten en diefstal te voorkomen.”

Rode kaart
“Als het pand verlaten is en er gaat een alarm af, dan kunnen we via de app controleren of er daadwerkelijk iets aan de hand is”, vervolgt Dobber. “Dat scheelt op en neer rijden, maar zo voorkomen we ook de rode kaart bij drie keer vals alarm. Het is ook nog eens een groot pand, dus als de bel bij de voordeur gaat, kunnen we even snel op de app kijken wie het is. Daarnaast hebben de camera’s een preventieve werking en werkt het zelfs op de lachstuipen. Heb je zin in koffie? Plak een sticker met de tekst ‘ik wil koffie’ voor de camera en met een beetje geluk komt er een bakkie onze kant op.”
Het project met UNV-camera’s in Hall of Fame is ondersteund door ARAS Security.

Gedeeld

Geef een reactie