Reacties welkom op Beveiliging Nieuws

Vanaf vandaag is het mogelijk om reacties te plaatsen bij de artikelen van Beveiliging Nieuws. Beveiliging Nieuws hecht veel waarde aan de meningen en de bijdragen van lezers en heeft om die reden deze optie toegevoegd op de website. Tevens geeft het de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren of van gedachten te wisselen.

Een tijd geleden verschenen er een aantal iconen op de website waardoor men eenvoudig kan reageren op websites van NU jij, Google en MSN Reporter. Deze zullen op de website blijven, de nieuwe mogelijkheid om reacties te plaatsen is een aanvulling hierop. De op de website geplaatste reacties hebben een eigen RSS feed waardoor u tevens op een gemakkelijke manier via uw favoriete nieuwslezer op de hoogte kunt blijven.

Het adres is: rss.beveiligingnieuws.nl/reacties/

Elke bezoeker met inloggegevens heeft de mogelijkheid om te reageren op artikelen. Daarvoor moet u zich registreren. Zodra u ingelogd bent, kunt u op alle nieuwsberichten reageren. De laatste reacties worden direct onder de berichten getoond, de rest op een volgende pagina.

De redactie behoudt zich het recht voor om niet ter zaken doende bijdragen of bijdragen waarbij fatsoensnormen worden overschreden, te verwijderen. We hanteren voor het plaatsen van reacties de volgende spelregels:

– u overtreedt met uw reacties de wet niet;
– u respecteert de mening van een ander;
– u houdt rekening met het copyright van derden;
– u plaatst geen commerciële boodschappen.

De redactie wenst u veel plezier toe, en hoort graag uw reactie!

Deel dit artikel via: