Recorders die migratie analoog/digitaal ondersteunen

SmartSD introduceert een reeks Wisenet Pentabrid-recorders van Hanwha die NDAA-conform is. Ze zijn ontwikkeld om de gebruiksduur van bestaande analoge video camera’s te verlengen en tegelijkertijd een vlotte en economische migratie naar een op IP gebaseerde videobewakingsoplossingen te bieden. 

Combinaties van analoge of IP-camera’s tot 4K ultra HD kunnen worden aangesloten op de nieuwe Wisenet Pentabrid 4-, 8- en 16-kanaals videorecorders. Dat gebeurt met eenvoudige ingebouwde software waarmee gebruikers elk kanaal van analoog naar IP kunnen converteren, indien nodig. De nieuwe recorders, die ONVIF Profile S-conform zijn en de bestaande Pentabrid-recorders vervangen, zijn uitgerust met een lange lijst van praktische functies, zoals dual track-opname, output via meerdere monitors en de mogelijkheid om gebruikersgroepen aan te maken. Ze ondersteunen ook een breed scala aan Intelligent Video Analytics, waaronder audio-, gezichts-, defocus-, bewegings- en sabotagedetectie. Deze functies kunnen een verscheidenheid aan acties activeren, zoals het aansturen van een PTZ-camera of het automatisch verzenden van berichten via e-mail en de mobiele Wisenet app.

Eenvoudig te configureren
De installatietijd wordt geminimaliseerd doordat technici P2P en unieke QR-productcodes gebruiken om op afstand verbinding te maken met de recorders via een smartphone of tablet zonder dat ze een complex netwerk hoeven te installeren.  De NVR’s kunnen ook met behulp van een intuïtieve interface en installatiewizard gemakkelijk worden geconfigureerd om te voldoen aan de vereisten van een eindgebruiker.
Gebruikers kunnen de NVR-functionaliteit optimaal benutten met behulp van UX 2.0, een gloednieuwe gebruikersinterface die ondersteuning biedt voor in- en uitzoomen, drag & drop-functionaliteit heeft, een previewfunctie voor de tijdlijn toont en de mogelijkheid geeft om alle instellingen voor gebeurtenissen in één venster te bewerken.

Ondersteuning van AVG-naleving
Beveiligingspersoneel kan bladwijzers toevoegen om te voorkomen dat belangrijke videobeelden worden overschreven, waarbij de NVR’s zo zijn geprogrammeerd dat de videobeelden met bladwijzers na een bepaalde periode automatisch worden verwijderd, zodat de AVG wordt nageleefd.

De nieuwe Wisenet Pentabrid-videorecorders:
> Wisenet HRX-434: 4 kanalen Met Max 1 HDD 
> Wisenet HRX-435: 4 kanalen 2 interne SATA HDD 
> Wisenet HRX-835: 8 kanalen 4 interne SATA HDD 
> Wisenet HRX-1632: 16 kanalen 4 interne SATA HDD

Deel dit artikel via: