Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nenova

BHVcertificaat.online

Optex

Eagle Eye Networks

VAIBS

SOBA

Top Security

Advancis

JMB Groep

VideoGuard

Ajax Systems

Paraat

Trigion

NetworxConnect

Traka ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

Gold-IP

Secusoft

VBN

DZ Technologies

Seris

OSEC

Hikvision

i-Pro

ARAS

Explicate

Milestone

GFT

Securitas

Genetec

CardAccess

Avigilon Alta

Dero Security Products

Hanwha Vision Europe

Unii

Alphatronics

Nimo Drone Security

ASSA ABLOY

Centurion

20face

Seagate

SMC Alarmcentrale

Sequrix

Regio Control Veldt

VVNL

Brivo

Connect Security

Oribi ID Solutions

SmartCell

2N

G4S

ADI

Bosch Security Systems

NIBHV

RoSecure

Paxton

SmartSD

Eizo

Add Secure

Uniview

CSL

Multiwacht

Service Centrale Nederland

PG Security Systems

ASIS

Nimo Dog Security

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

CDVI

Akuvox

IDIS

Crown Security Services

Bydemes

EAL

Lobeco

Network Optix

HD Security

Kiwa

VEB

HID

Revolutionair zoeken in video met verbeterde functies

24 juni 2024
Redactie
05:09

Dahua Technology kondigt AcuPick 2.0 aan. Dat is de nieuwste versie van de videozoekmachine. Deze biedt mogelijkheden zoals het tekenen van onregelmatige indringerzones of ’tripwires’ voor het detecteren van indringers. Detectie is mogelijk in zowel preview- als afspeelmodus. Daarna kan in de gefilterde miniaturen verder worden gezocht.

In scenario’s waar precieze details over doelen niet beschikbaar zijn, biedt AcuPick 2.0 vooraf zoeken op attributen. Met deze functie kunnen gebruikers doelwitten zoeken op basis van bekende kenmerken, zoals kleding, in plaats van op specifieke tijden of locaties. Deze functionaliteit is compatibel met de WizMind S-serie IPC en WizMind X-serie IPC van Dahua en biedt een robuuste oplossing voor complexe zoekbehoeften.

Diverse zoekmogelijkheden
AcuPick 2.0 breidt de zoekmogelijkheden uit met het zoeken naar dieren, naast de bestaande zoekopties voor mensen en voertuigen. Deze uitbreiding maakt de AcuPick 2.0 een veelzijdig hulpmiddel voor diverse toepassingen, zoals het terugvinden van weggelopen huisdieren.
Het zoeken naar trajecten is een andere opvallende functie van AcuPick 2.0. Hiermee kunnen gebruikers het bewegingstraject van doelen op de door het systeem gegenereerde kaart bekijken en analyseren. Daarnaast ondersteunt AcuPick het beheren van zoekresultaten op tijd of overeenkomst, het toevoegen van een bladwijzer aan video’s, het verbergen van irrelevante video’s en het exporteren van video’s, waardoor het zoeken naar doelen effectiever en intuïtiever wordt.

AI-integratie en compatibiliteit
AcuPick2.0 ondersteunt AI by NVR, waardoor het compatibel is met camera’s van derden en algemene camera’s van Dahua. Dit verlaagt niet alleen de drempel voor het gebruik van geavanceerd zoeken naar video, maar helpt ook om de kosten te verlagen. Daarnaast kan AcuPick 2.0 naadloos en diepgaand geïntegreerd worden met verschillende platforms van derden via open CGI/SDK, wat flexibiliteit en schaalbaarheid brengt voor een breder scala aan toepassingsscenario’s.
Zoals eerder vermeld, biedt de verbeterde AcuPick 2.0 snellere, nauwkeurigere en handigere zoekmogelijkheden, terwijl de compatibiliteit met verschillende platforms en camera’s van derden wordt verbeterd. Het biedt uitgebreide oplossingen op maat – van instapniveau tot kleine en middelgrote scenario’s, en zelfs tot grootschalige projecten – door een combinatie van meerdere front-end (bijv. WizSense 3-serie TiOC-camera / Smart Dual Light Camera (binnenkort verkrijgbaar), SD6C/5/4-G-serie, WizMind S/X-serie) en back-end (bijv. NVR5-EI, NVR5-XI, NVR6-XI) apparaten.

Meer informatie is te vinden op deze webpagina.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner