Rik van der Steijn als consultant naar Security Adviesgroep

De Security Adviesgroep heeft Rik van der Steijn (42) aangesteld als security-consultant. In deze rol verleent hij consultancy-diensten op het gebied van fysieke beveiliging bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Directeur/eigenaar André Minderman van de Security Adviesgroep is verheugd met de uitbreiding van zijn team. “Door continue groei van onze organisatie oriënteerden we ons op uitbreiding van het team, om opdrachtgevers met raad en daad bij te staan als het gaat om beveiligingsdiensten. Een professional met meer dan 20 jaar ervaring in het veiligheidsdomein is een welkome aanvulling.”
Van der Steijn begon zijn carrière als coördinator commerciële binnendienst bij CSU Security Services en was daarna actief als coördinator marketing en salessupport bij Trigion. Zijn brede ervaring bij deze beveiligingsbedrijven neemt hij mee in zijn nieuwe rol als security consultant bij de Security Adviesgroep. Ook gaat hij bijdragen aan een stevige positionering van de Security Adviesgroep als onafhankelijke specialist in het veiligheidsdomein.

Deel dit artikel via: