Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Connect Security

Nimo Drone Security

BHVcertificaat.online

Top Security

Regio Control Veldt

SMC Alarmcentrale

RoSecure

JMB Groep

Genetec

Explicate

PG Security Systems

Crown Security Services

Multiwacht

EAL

Avigilon Alta

SmartCell

Nimo Dog Security

Seagate

Kiwa

ASIS

Dero Security Products

Eizo

2N

CDVI

NIBHV

Advancis

VAIBS

CSL

20face

Ajax Systems

Unii

DZ Technologies

OSEC

Trigion

Paxton

Hikvision

Add Secure

Nenova

i-Pro

Bydemes

CardAccess

Paraat

Gold-IP

Lobeco

SmartSD

Centurion

Securitas

VBN

Traka ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

Seris

G4S

Oribi ID Solutions

Alarm Meldnet

VEB

VVNL

Sequrix

ASSA ABLOY

GFT

Brivo

Hanwha Vision Europe

ADI

IDIS

Eagle Eye Networks

HD Security

Milestone

NetworxConnect

HID

VideoGuard

Alphatronics

Service Centrale Nederland

Masset Solutions

Secusoft

ARAS

Akuvox

Uniview

SOBA

Optex

De Beveiligingsjurist

Rogier de Mare nieuwe business unit manager SequriX

10 februari 2019
Redactie
11:35

Sigmax heeft Rogier de Mare aangesteld als business unit manager voor SequriX, een fabrikant van software voor beveiligingsbedrijven. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor strategische doorontwikkeling. Eerder was hij sales manager binnen de divisie City Permit van Sigmax.

Een business unit met grote ambities op zowel nationaal als internationaal niveau vraagt om een duidelijke visie en de juiste kartrekker. “Vandaar de keuze om een Sigmaxer in hart en nieren met de nodige ervaring in het softwarelandschap de verantwoordelijkheid te geven SequriX verder uit te bouwen”, aldus Leo van den Ende, CEO van Sigmax.

Nichemarkten
Rogier de Mare is enthousiast over deze nieuwe uitdaging binnen Sigmax: “De kracht van Sigmax is dat we software maken voor diverse nichemarkten. We willen niet alleen excellente software leveren, we willen in deze niches de beste zijn. Ons onderscheidende vermogen ligt in de bereidheid te investeren in specifieke domeinkennis en deze kennis vervolgens in te zetten om innovaties te ontwikkelen. Zo blijven we continu waarde toevoegen voor onze klanten. Vanuit dit perspectief is er in de afgelopen jaren door SequriX een solide SaaS-platform ontwikkeld voor beveiligingsbedrijven. Dit solide fundament in combinatie met een enorme groeimarkt op het gebied van digitalisering binnen de beveiligingsbranche past bij onze ambitie om dé managementsoftware leverancier te worden voor beveiligingsbedrijven in Europa.”

Enorme drive
“Ons onderscheidende vermogen ligt in de bereidheid te investeren in specifieke domeinkennis en deze kennis vervolgens in te zetten om innovaties te ontwikkelen”, aldus Rogier de Mare. “De afgelopen weken heb ik al kort kennis mogen maken met het team dat bestaat uit professionals met een enorme drive en een aanstekelijk enthousiasme.” Hij verwacht dat deze ingrediënten zeker het verschil gaan maken. “Samen met het team gaan we komend jaar verder investeren in onze marktpropositie, onze partners en in nieuwe innovaties binnen ons platform. Dit alles om onze klanten te blijven voorzien van vooruitstrevende oplossingen binnen hun branche en verder te groeien in Europa.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner