Rook- en brandmelders Teletek nu ook in zwart

Naast de witte uitvoering levert Lobeco nu ook de zwarte uitvoering van de Teletek SensoIRIS M140 IS rook- en warmtedetector. Handig voor bijvoorbeeld restaurants en casino’s, waar detectoren niet mogen opvallen op donkere plafonds.

De SensoIRIS M140 IS, is een adresseerbare gecombineerde (temperatuur en optische rook) detector, ontworpen voor installatie in adresseerbare brandalarmsystemen die het TTE-communicatieprotocol ondersteunen. Zoals de standaard multicriteria detector heeft deze ook een dubbele ingebouwde isolator. De detector wordt ingeschakeld vanaf het paneel en kan worden bediend via het communicatieprotocol.

Functies
De gevoeligheid van de M140 IS detector is selecteerbaar via het bedieningspaneel – Hoog / Normaal / Gemiddeld Laag. De klasse voor het temperatuurgedeelte is A1R (volgens EN54-5). De detector heeft een dag- / nachtmodus en een ontwerp met laag profiel. Verder zijn er LED-indicatie met 360° zichtbaarheid en een ingebouwde isolator. Om het geheel mooi af te werken is de detector SensoIRIS M140 IS compatibel met de zwarte B124 sokkel. Die biedt de mogelijkheid om de detector op de basis te vergrendelen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: