Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Avigilon Alta

VideoGuard

Lobeco

VBN

Nenova

VEB

Explicate

Centurion

Brivo

OSEC

SmartCell

GFT

Crown Security Services

BHVcertificaat.online

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

ARAS

Seris

Alarm Meldnet

Hanwha Vision Europe

Masset Solutions

Bydemes

ASSA ABLOY

CSL

Paxton

Seagate

Securitas

HD Security

Optex

CDVI

Nimo Drone Security

ASIS

Multiwacht

Advancis

Connect Security

PG Security Systems

Akuvox

Ajax Systems

Uniview

Dero Security Products

SMC Alarmcentrale

Nimo Dog Security

Secusoft

VAIBS

Alphatronics

Unii

2N

Kiwa

Trigion

Oribi ID Solutions

ADI

Eizo

SmartSD

De Beveiligingsjurist

G4S

Bosch Security Systems

NIBHV

CardAccess

NetworxConnect

SOBA

Genetec

RoSecure

Paraat

Add Secure

IDIS

Hikvision

HID

Eagle Eye Networks

VVNL

Top Security

Milestone

Sequrix

Gold-IP

Service Centrale Nederland

JMB Groep

20face

EAL

Regio Control Veldt

DZ Technologies

SAIL Amsterdam kiest voor TSC Crowd Management

19 mei 2015
Redactie
09:46

Op 13 mei 2015 zijn de Stichting Sail Amsterdam en TSC Crowd Management een samenwerkingsovereenkomst overeengekomen inzake alle veiligheids-en servicediensten tijdens de 2015 editie van SAIL Amsterdam.

In TSC Crowd Management ziet de Stichting Sail Amsterdam een geschikte partner op het gebied van Safety, Security en Service. En met name service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.
“Veiligheid, ervaring met dit soort complexe events en gastvrije dienstverlening zijn voor ons hele belangrijke pijlers en daarin is TSC voor ons de juiste partij gebleken”, vertelt Mitra van Raalten, directeur van SAIL Amsterdam.
TSC Sail Amsterdam
Het totaalaanbod van TSC Crowd Management was hierbij een belangrijk pluspunt. De diverse business-units leveren Evenementbeveiligers, Hondenbewaking, Servicemedewerkers, Brandwachten en Verkeersregelaars. Ook levert TSC de Coördinator Veiligheid aan de Stichting en derhalve is Richard van Vught (foto naast directeur Mitra van Raalten) al maanden bij hen aan de slag.
Er is in het hele voortraject veel gebeurd op het gebied van crowd management, consultancy, planvorming en zullen er nog een aantal dagen gevuld worden met training en opleiding van vrijwilligers.
“Wij zijn heel erg blij en enthousiast over deze samenwerking, het samenwerken met de organisatie van SAIL Amsterdam voelt erg goed. Al onze diensten komen aan bod en samen met de Stichting en Sail Event Partners gaan we er een prachtig en veilig evenement van maken”, aldus TSC directeur Jacques Does.
SAIL Amsterdam is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland en het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner