Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

G4S

Bydemes

2N

Nimo Drone Security

VEB

DZ Technologies

VAIBS

EAL

Top Security

Paraat

Seagate

Nimo Dog Security

Trigion

Hanwha Vision Europe

RoSecure

VideoGuard

Hikvision

Explicate

Uniview

Genetec

Paxton

SmartCell

Kiwa

OSEC

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

De Beveiligingsjurist

Alphatronics

IDIS

i-Pro

Multiwacht

JMB Groep

VBN

CDVI

BHVcertificaat.online

Seris

ARAS

Sequrix

Securitas

HID

Traka ASSA ABLOY

Nenova

Unii

Connect Security

CSL

SMC Alarmcentrale

Regio Control Veldt

ASSA ABLOY

NetworxConnect

20face

NIBHV

Lobeco

Akuvox

Centurion

HD Security

Eizo

Crown Security Services

PG Security Systems

ADI

Masset Solutions

Advancis

VVNL

Brivo

Secusoft

Alarm Meldnet

Eagle Eye Networks

ASIS

Optex

Oribi ID Solutions

Gold-IP

SmartSD

Bosch Security Systems

Avigilon Alta

SOBA

Ajax Systems

Add Secure

GFT

CardAccess

Milestone

Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

28 februari 2024
Redactie
16:01

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven is opgericht met als doel de belangen te behartigen van door de organisatie erkende beveiligingsbedrijven in Nederland. Deze bedrijven, bouwkundige en elektronica-installateurs, particuliere beveiligingsorganisaties en particuliere alarmcentrales, voldoen aan strenge eisen op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening. De VEB fungeert daarnaast als een platform voor samenwerking, kennisdeling en belangenbehartiging binnen de beveiligingssector.

Een van de kernactiviteiten van de VEB is het waarborgen van de kwaliteit van de diensten die haar leden leveren. De VEB streeft naar een hoog niveau van professionaliteit en integriteit binnen de beveiligingsbranche. Daarom worden erkende beveiligingsbedrijven regelmatig onderworpen aan audits en controles om te waarborgen dat zij voldoen aan de gestelde normen en certificeringen. Hierbij wordt een eigen certificatieschema gehanteerd: VEB 4.0.

Samenwerking en Netwerkvorming

Als brancheorganisatie faciliteert de VEB ook samenwerking en netwerkvorming tussen haar leden. Door middel van bijeenkomsten, evenementen en online platforms worden leden aangemoedigd om kennis en ervaringen uit te wisselen, best practices te delen en samen te werken aan innovatieve oplossingen voor uitdagingen binnen de beveiligingssector. Leden worden ook uitgenodigd elkaar te helpen bij de realisatie van complexe of grootschalige projecten en projecten die het eigen specialisme overstijgen.

Belangenbehartiging en Lobbywerk

Naast het bevorderen van kwaliteit en professionaliteit, zet de VEB zich actief in voor de belangenbehartiging van haar leden. De organisatie vertegenwoordigt de stem van erkende beveiligingsbedrijven in overleg met overheidsinstanties, brancheorganisaties en andere belanghebbenden. Door middel van lobbywerk en advocacy streeft de VEB naar een gunstig regelgevend klimaat en een gelijk speelveld voor haar leden.

Conclusie

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven vervult een essentiële rol binnen de Nederlandse beveiligingssector. Als brancheorganisatie zet zij zich in voor het handhaven van hoge standaarden op het gebied van kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Door samenwerking, kennisdeling, belangenbehartiging en kwaliteitsborging draagt de VEB bij aan een veiligere en betrouwbaardere beveiligingsindustrie in Nederland. Begin 2024 telde de organisatie zo’n 800 leden.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner