Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

CSL

EAL

NIBHV

G4S

Connect Security

SMC Alarmcentrale

Masset Solutions

Dero Security Products

CDVI

DZ Technologies

Paraat

Nimo Drone Security

Avigilon Alta

SmartSD

Bosch Security Systems

VAIBS

Lobeco

Akuvox

GFT

Add Secure

Service Centrale Nederland

Eizo

ASIS

Bydemes

Traka ASSA ABLOY

NetworxConnect

Uniview

Secusoft

Trigion

Hanwha Vision Europe

Seagate

Top Security

Explicate

HID

SmartCell

Unii

Optex

ADI

VVNL

Gold-IP

Alphatronics

Securitas

Paxton

VBN

SOBA

De Beveiligingsjurist

Nenova

Centurion

Hikvision

20face

ARAS

Ajax Systems

BHVcertificaat.online

Sequrix

i-Pro

VEB

Milestone

VideoGuard

Multiwacht

Alarm Meldnet

IDIS

JMB Groep

ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

Crown Security Services

Regio Control Veldt

Nimo Dog Security

HD Security

Oribi ID Solutions

Brivo

Seris

OSEC

Kiwa

RoSecure

2N

Genetec

PG Security Systems

Advancis

CardAccess

Vereniging Veiligheidsdomein Nederland (VVNL)

28 februari 2024
Redactie
15:51

Vereniging Veiligheidsdomein Nederland (VVNL) – voorheen Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) – is een brancheorganisatie voor ondernemers in het veiligheidsdomein. Het gaat hier om professionals, verspreid over heel Nederland, met een breed palet aan activiteiten op het gebied van service, veiligheid en beveiliging, zoals horeca- en evenementenbeveiliging, object- en persoonsbeveiliging, geldwaardelogistiek en winkelsurveillance.

Andere aangesloten organisaties zijn alarmcentrales en recherchebureaus. Het inzetten van verkeersregelaars bij onder andere wegwerkzaamheden en opstoppingen is de nieuwste tak in de sector. VVNL behartigt de belangen van alle bedrijven die op basis van samenwerking, gelijkwaardigheid, professionaliteit en kwaliteit werkzaam zijn. De kernwaarden van de organisatie zijn: gelijkheid, kwaliteit en transparantie.

Voor VVNL is de inhoudelijke kwaliteitsagenda van beveiliging de kern. In deze kwaliteitsagenda staan landelijke afspraken die door alle aangesloten bedrijven worden gehanteerd en strikt worden nageleefd. De kwaliteitsagenda komt tot uitdrukking in de Gedragscode die door alle aangesloten bedrijven wordt onderschreven. VVNL streeft ernaar om met partners de kwaliteit van de branche continu te waarborgen en te bevorderden.

De VVNL-leden bepalen de koers van de vereniging. Naar ieder lid wordt geluisterd, de grootte van een onderneming speelt hierbij geen rol. Hierdoor is de brancheorganisatie de laatste jaren sterk gegroeid. Dit komt onder andere door de netwerkbijeenkomsten, het delen van kennis en de laagdrempeligheid met maar één doel: gezonde concurrentie op basis van kwaliteit en innovatie, waarbij de ondernemer en zijn medewerkers centraal staan.

VVNL wil met haar leden samenwerken aan de veiligheid van Nederland: vanuit een gezond en professioneel ondernemerschap. De vereniging doet dat door te streven naar goed opgeleide werknemers die ingezet worden op kwalitatieve voorbereide projecten, verkregen door maatschappelijk verantwoorde aanbestedingstrajecten. Met AVV: De Democratische Vakbond heeft de VVNL de cao Veiligheidsdomein afgesloten met goede afspraken over lonen en opleidingen. Ook via het Sociaal Fonds Cao Veiligheidsdomein (SFV) wordt gewerkt aan verdere professionalisering van de werknemers in de branche.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner