Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Trigion

De Beveiligingsjurist

Akuvox

Unii

GFT

Hanwha Vision Europe

Genetec

OSEC

Paxton

IDIS

DZ Technologies

Dero Security Products

ADI

Seris

Regio Control Veldt

Eagle Eye Networks

Milestone

Nimo Dog Security

JMB Groep

Ajax Systems

ARAS

HD Security

Lobeco

Brivo

Securitas

Optex

EAL

VBN

VEB

Eizo

SOBA

Gold-IP

2N

ASIS

VideoGuard

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

Multiwacht

BHVcertificaat.online

Traka ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

Nenova

Sequrix

G4S

Seagate

20face

Bosch Security Systems

Alphatronics

Hikvision

Advancis

Uniview

Alarm Meldnet

CSL

Secusoft

HID

Service Centrale Nederland

VAIBS

Avigilon Alta

Connect Security

PG Security Systems

Masset Solutions

i-Pro

SMC Alarmcentrale

CardAccess

VVNL

NIBHV

NetworxConnect

Explicate

SmartCell

Nimo Drone Security

Paraat

Bydemes

Kiwa

Centurion

Top Security

RoSecure

SmartSD

Add Secure

CDVI

Securitas bouwt nieuw hoofdkantoor in Breukelen

27 maart 2019
Redactie
15:44

Securitas gaat verhuizen. Vanaf eind 2020 zal het hoofdkantoor gevestigd zijn in Corridor II, een nieuw pand aan de Corridor in Breukelen. Ook de stafafdelingen uit Badhoevedorp, Amsterdam Zuidoost en Utrecht verhuizen naar de locatie die pal langs de A2 en het spoor ligt.

Met de verhuizing naar Breukelen positioneert Securitas zich als landelijke leverancier van integrale beveiligingsoplossingen. De afgelopen jaren zijn vanwege deze strategie nieuwe functies en samenwerkingen ontstaan. In Breukelen zegt Securitas in staat te zijn om verschillende afdelingen bij elkaar te brengen in een kantoorruimte van 3.700 m². De huidige locatie in Badhoevedorp krijgt de bestemming van areakantoor.

Hypermoderne werkplek
Behalve de gunstige ligging zijn er veel voordelen aan het nieuw te bouwen pand. Zo bestaat de mogelijkheid om met de nieuwste technieken op onder andere het gebied van licht, ruimte, akoestiek, klimaat- en luchtbehandeling een fijne werkplek te creëren conform de laatste Arbo-richtlijnen. Daarnaast is Corridor II royaal van opzet waardoor er voldoende ruimte is voor diverse soorten werkplekken, vergaderruimtes en samenwerklocaties.

Efficiency verbeteren
Door in de nieuwbouw alle supportafdelingen bij elkaar te plaatsen en een centrale plek te creëren waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten, stimuleert Securitas de samenwerking tussen afdelingen. De verwachting is dat de efficiency verbetert en dat collega’s gemakkelijker met elkaar in contact komen doordat ze elkaar kunnen opzoeken.

Duurzaam bouwen
Een ander positief aspect van verhuizing is duurzaamheid. Het nieuwe hoofdkantoor wordt volledig ingericht volgens de criteria van het duurzaamheidskeurmerk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Method). Het doel van dit keurmerk is het realiseren van duurzame gebouwen met een minimale impact op het milieu. Dit betekent dat Securitas investeert in een zuinig pand, onder andere voorzien van zonnepanelen.

Ligging bij station
Naast duurzaam bouwen wil Securitas duurzaam gedrag aanmoedigen. Zo zal – vanwege de ligging vlakbij het station – treingebruik nadrukkelijk worden aangemoedigd. Tot slot liggen er plannen voor het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s en het investeren in elektrische poolauto’s.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner