Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VBN

Paxton

Hikvision

IDIS

Akuvox

Paraat

JMB Groep

CDVI

SMC Alarmcentrale

2N

Eizo

Masset Solutions

VVNL

Uniview

Bosch Security Systems

Milestone

ADI

CSL

Seris

Lobeco

CardAccess

Nenova

G4S

VEB

Ajax Systems

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

ASIS

Brivo

NetworxConnect

DZ Technologies

Bydemes

Centurion

Nimo Dog Security

Eagle Eye Networks

Avigilon Alta

RoSecure

Securitas

GFT

Crown Security Services

VideoGuard

Connect Security

Multiwacht

SOBA

Add Secure

Service Centrale Nederland

Seagate

Advancis

Kiwa

Nimo Drone Security

SmartSD

OSEC

Sequrix

ARAS

PG Security Systems

Dero Security Products

EAL

Hanwha Vision Europe

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

Explicate

Genetec

Optex

Gold-IP

20face

Top Security

Secusoft

HD Security

ASSA ABLOY

Trigion

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

Alarm Meldnet

HID

SmartCell

i-Pro

Unii

VAIBS

Oribi ID Solutions

Securitas en DayCom komen met beveiliging voor ouderen

30 maart 2012
Redactie
14:22

Ouderen en andere zorgbehoevenden zijn steeds vaker slachtoffer van beroving of kunnen na een val niet meer zelfstandig overeind komen. Securitas en DayCom komen daarom met een speciaal ontwikkeld zorg- en alarmeringsysteem dat persoonlijke beveiliging biedt met snelle hulpverlening door middel van een mobiel team.

Apparaat voor noodhulpGehandicapten, ouderen en psychiatrische patienten blijven ondanks hun gezondheidsproblemen en aandoeningen liever thuis wonen. Ook de overheid stimuleert het langer thuis wonen van ouderen en andere zorgbehoevenden. Om deze mensen in hun vertrouwde woonomgeving prettig en vooral veilig te laten wonen hebben Securitas en DayCom SecuriCare24 ontwikkeld, een programma met daarin een combinatie van persoonlijke zorg en beveiliging. Hiermee kunnen ze 24 uur per dag rekenen op directe hulp en ondersteuning in noodsituaties.

Zorgbehoevenden krijgen beschikking over een speciaal ontwikkeld alarmsysteem dat zowel personen als huis- en eigendommen beveiligt. In geval van nood kan de bewoner middels een druk op de knop direct alarm slaan. In geval van brand of inbraak gebeurt dit automatisch. De noodoproep komt terecht in de alarmcentrale waar permanente monitoring plaatsvindt door gespecialiseerde verpleegkundigen en beveiligingsoperators. Dit team kan mensen op afstand te woord staan, of, indien nodig, ambulancediensten en betrokken zorgteams inschakelen voor zorgopvolging.

SecuriCare24 maakt gebruik van het mobiele team van Securitas met een landelijke dekking. Dit team ondersteunt als iemand zich plotseling niet goed voelt, zich bedreigd voelt, onderweg strandt met pech, er thuis een technische calamiteit of het huisalarm af gaat. Bij ernstige calamiteiten worden direct gespecialiseerde hulpverleners ingeschakeld.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner