Securitas neemt Poseidon Security Systems over

Securitas Nederland heeft begin juli Poseidon Security Systems overgenomen.

Poseidon cameraPoseidon biedt innovatieve geïntegreerde video-oplossingen aan de zakelijke markt. Met deze overname verwacht Securitas de mogelijkheden voor integrale veiligheidsoplossingen voor klanten verder te vergroten.

John Heins, algemeen directeur Poseidon Security Systems, wil met de verkoop het succes van de geïntegreerde IP video oplossingen van Poseidon uitbouwen naar andere sectoren en de groei verder versnellen. Ondanks de overname van Poseidon door Securitas gaat het bedrijf, gevestigd in Breda en bestaande uit 22 medewerkers, onder haar eigen naam verder.

Door de overname van Poseidon versterkt Securitas haar aanbod van mogelijkheden hiervan. Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas: “Poseidon is een innovatieve specialist op het gebied van IP videotechniek met geïntegreerde oplossingen voor de Petrol retailmarkt en Retail in het algemeen. Dit sluit naadloos aan op onze behoefte naar groei van onze Remote Video Solutions. Deze overname versterkt onze organisatie in het creëren van de optimale veiligheidsoplossingen voor onze klanten.”

Deel dit artikel via: