Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Paxton

G4S

Genetec

Trigion

NIBHV

NetworxConnect

Paraat

DZ Technologies

Ajax Systems

Centurion

CSL

Connect Security

Add Secure

Unii

EAL

VBN

De Beveiligingsjurist

CardAccess

VVNL

IDIS

Kiwa

Avigilon Alta

Multiwacht

Explicate

Secusoft

Seris

Top Security

VideoGuard

Crown Security Services

Service Centrale Nederland

Seagate

Eizo

Traka ASSA ABLOY

Hikvision

Sequrix

SOBA

BHVcertificaat.online

Gold-IP

Akuvox

2N

ADI

VEB

OSEC

Nimo Dog Security

Masset Solutions

Alarm Meldnet

RoSecure

Bydemes

SmartCell

Securitas

Uniview

VAIBS

SmartSD

CDVI

Brivo

GFT

PG Security Systems

HID

i-Pro

HD Security

ARAS

Hanwha Vision Europe

Optex

JMB Groep

20face

Oribi ID Solutions

Dero Security Products

ASSA ABLOY

ASIS

Milestone

SMC Alarmcentrale

Regio Control Veldt

Advancis

Alphatronics

Lobeco

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

Bosch Security Systems

Nenova

Securitas succesvolle audit voor Keurmerk Beveiliging

6 juli 2006
Redactie
00:10

Securitas heeft als ??n van de eerste beveiligingsbedrijven de audit voor het Keurmerk Beveiliging succesvol doorlopen. Het Keurmerk Beveiliging van de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisatie biedt opdrachtgevers zekerheid met betrekking tot kwaliteit, professionaliteit en integriteit.

Beveiliging is een complex en veelomvattend vakgebied, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening veelal is terug te voeren op de professionaliteit en integriteit van de beveiligingsmedewerkers. Ondanks het gebruik van Service Level Agreements blijft ?kwaliteit? een moeilijk meetbaar en rekbaar begrip. Het Keurmerk Beveiliging voorziet hierin als uniforme norm en garantie voor een goede dienstverlening.

Het Keurmerk Beveiliging is begin 2006 ten doop gehouden. Naast de inhoudelijke eisen bestaat het keurmerk uit een implementatiedocument, een checklist en een beschrijving van een voorwaarden voor het certificatieproces. Deze documenten helpen bedrijven het keurmerk in te voeren. Per eis zijn voorwaarden opgesteld en is de route aangegeven hoe bedrijven deze kan implementeren in het eigen bedrijf. Met behulp van de checklist kunnen bedrijven zelf toetsen of ze aan de gestelde eisen voldoen.

Beveiligingsbedrijven komen in aanmerking voor het Keurmerk, nadat door een onafhankelijke en deskundige Certificerende Instelling is vastgesteld of aan alle eisen en voorwaarden is voldaan. De audit is bij Securitas door de Certificerende Instelling KEMA Quality naar volle tevredenheid afgerond, en het rapport ligt nu bij de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties die het Keurmerk Beveiliging toekent.

De eisen en voorwaarden in de audit waaraan moet worden voldaan hebben onder meer betrekking op de organisatie, het kwaliteitsbeheer en de klachtenbehandeling, het integriteitsbeleid, het middelenbeheer, de dienstverlening, het regelmatig evalueren en zo nodig opstarten van verbeterprocessen.

Securitas is een beursgenoteerde particuliere beveiligingsonderneming. Met een omzet in 2005 van 7 miljard euro, 217.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 20 landen is Securitas de grootste beveiligingsorganisatie ter wereld.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner