Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Crown Security Services

CardAccess

Oribi ID Solutions

Milestone

Uniview

HID

i-Pro

Top Security

Securitas

Nenova

20face

GFT

Brivo

Bydemes

Advancis

OSEC

Add Secure

HD Security

BHVcertificaat.online

IDIS

Gold-IP

VVNL

Nimo Drone Security

Kiwa

ASSA ABLOY

Explicate

ARAS

Trigion

DZ Technologies

Ajax Systems

Service Centrale Nederland

ASIS

Sequrix

Genetec

Regio Control Veldt

Akuvox

Hanwha Vision Europe

NetworxConnect

Multiwacht

Lobeco

ADI

G4S

VEB

Masset Solutions

SOBA

Unii

CDVI

SmartSD

Avigilon Alta

Optex

VAIBS

Hikvision

Centurion

PG Security Systems

JMB Groep

Dero Security Products

Nimo Dog Security

Eagle Eye Networks

Seagate

SmartCell

RoSecure

Seris

VBN

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

CSL

NIBHV

Bosch Security Systems

SMC Alarmcentrale

Eizo

Traka ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

VideoGuard

Secusoft

Paxton

Paraat

Connect Security

2N

EAL

Security app voor melden en rapporteren

24 september 2014
Redactie
15:38

PRETECT Software Solutions heeft een app ontwikkeld waarmee beveiligingsbeambten kunnen rapporteren en eenvoudig een foto en een locatie kunnen toevoegen aan de melding. Om beveiligers kennis te laten maken met de app kan men deze gratis downloaden.

Security appDe app biedt nieuwe mobiele mogelijkheden voor de beveiliging en is prima los te gebruiken. Met de app kan men de meldingen versturen naar een emailadres. Hiermee komen alle meldingen centraal binnen. Deze instapmogelijkheid is gratis, het verdienmodel van PRETECT zit in het optionele Security Portal. Ook in een later stadium kan men de app aansluiten op de modules van Pretect Security. Met de koppeling naar het eigen systeem wordt de app een onderdeel van het beveiligingsproces in het portal.

PRETECT Security is een security portal waarin de security manager zijn beveiligingsprocessen structureert. Hij kiest de modules die het werk van zijn beveiligingsbeambten eenvoudiger maken en hem in staat stellen zijn afdeling beter te managen. Het security portal houdt rekening met de diensten van de beveiligers en met de dienstoverdrachten. Alle security informatie wordt samengebracht in één tool. Taken, acties, meldingen, brand- en sluitronden, controles, instructies en urenregistratie. Het portal wordt aangeboden als een webbased SaaS oplossing (Software as a Service). SaaS maakt het mogelijk software voordelig op basis van een maandelijks abonnement te gebruiken zonder langlopende verplichtingen. PRETECT heeft onder andere klanten bij de overheid, in de financiële sector en in de beveiligingssector.

De echte kracht van de app ziet PRETECT in de integratie met het bedrijfsproces. De bestaande gebruikers van het PRETECT portal profiteren hiervan. De meldingen komen automatisch in het dienstrapport. Security softwareEr kunnen acties uitgezet worden of controles toegewezen worden. Het geeft de security manager de tool om de activiteiten van zijn beveiliging op de voet te volgen. De integratie maakt het mogelijk om in de app rekening te houden met de specificaties van de organisatie. De app past zich aan door gebruik te maken van de rechten van de gebruikers en de organisatie-afhankelijke categorieën of statistieken.

Link: www.pretect.nl/nl/security/apps

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner