Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VBN

Centurion

Seagate

DZ Technologies

SOBA

ADI

NetworxConnect

Service Centrale Nederland

Genetec

SMC Alarmcentrale

VAIBS

CSL

SmartSD

Gold-IP

Brivo

Hikvision

SmartCell

Akuvox

NIBHV

IDIS

ARAS

CardAccess

VideoGuard

Add Secure

ASIS

Advancis

EAL

Masset Solutions

Lobeco

Paraat

HID

OSEC

BHVcertificaat.online

VVNL

Crown Security Services

Traka ASSA ABLOY

G4S

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

Explicate

Seris

Unii

Trigion

Paxton

Optex

Secusoft

Securitas

HD Security

Alphatronics

Nimo Dog Security

Ajax Systems

Dero Security Products

Avigilon Alta

20face

De Beveiligingsjurist

Uniview

Nimo Drone Security

Milestone

i-Pro

2N

Sequrix

Regio Control Veldt

Kiwa

VEB

PG Security Systems

GFT

ASSA ABLOY

RoSecure

Connect Security

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Eizo

Bydemes

Top Security

Oribi ID Solutions

CDVI

Alarm Meldnet

Bosch Security Systems

Nenova

Security Essen belooft veel innovatie te brengen

8 september 2022
Redactie
16:55

Van 20 tot en met 23 september vindt in Essen weer de vakbeurs Security plaats. Een stuk kleiner dan voorheen, maar met vier hallen nog altijd de grootste van Europa. Interessant is dat er veel innovatie gepresenteerd zal worden, zoals diverse soorten robots.

Beveiliging is volgens de organisator van de beurs een booming topic. Alleen al de Duitse markt gaf in 2021 meer dan 24 miljard euro uit, een stijging van bijna 7,5 procent ten opzichte van het voorgaande jaar, een uitstekend voorteken voor Security Essen, dat te zien is op de Essen Trade Fair van 20 tot 23 september 2022. Op de vakbeurs wordt van gedachten gewisseld over innovaties en actuele brancheonderwerpen zoals cyberbeveiliging, toegangsoplossingen, bescherming van zeer gevoelige gebieden of de volgende generatie geschoold personeel. Een uitgebreid overzicht van de markt in hallen 5, 6, 7 en 8 wacht op bezoekers uit de branche van over de hele wereld. De tentoonstellingsruimtes zijn marktconform gestructureerd en omvatten ‘Services’, ‘Access, mechatronics, mechanical and systems’, ‘Perimeters’, ‘Video’, ‘Fire, intrusion and systems’ en ‘Digital Networking Security’.

Van wereldspeler tot start-up
Security Essen biedt een platform voor exposanten uit 36 ​​landen. Naast marktleiders zoals Honeywell, Salto Systems, Telenot Electronic, dormakaba EAD, PCS Systemtechnik, Rohde & Schwarz, Deutsche Telekom Security, Dahua Technology, Genetec, NSC Sicherheitstechnik, ABUS, Carrier Fire & Security, Wagner Deutschland, Hikvision Deutschland, Advancis Software & Services en Stölting Security & Service biedt de vakbeurs een hoogwaardige marktplaats voor start-ups. Jonge Duitse bedrijven plus internationale start-ups – waaronder Safe2home, Security Robotics Development & Solutions, Nubicon, Connecting Media en Minova Technology – zullen te zien zijn in speciale ruimtes in hal 5. Hun producten variëren van mechanische waakhonden, via beveiligingsrobots, toegangssystemen en IT-beveiligingsoplossingen tot innovatieve pepperspray met slimme alarmfunctie en kluismeubels in elegante houten designs.

Geconcentreerde expertise
Security Essen is al meer dan 40 jaar een toonaangevende vakbeurs voor civiele veiligheid en een belangrijke plek voor het delen van kennis. De beurs van 2022 biedt een hoogwaardig en geavanceerd kaderprogramma: The Security Experts Forum, Digital Networking Security Conference en Fire Safety Forum zullen actuele brancheonderwerpen scherp in beeld brengen, oplossingen belichten en innovatieve producten presenteren.
Security Essen mag belangrijke besluitvormers en hooggeplaatste politici tot haar gasten rekenen. Onder hen is Herbert Reul, de minister van Binnenlandse Zaken van Noordrijn-Westfalen, die de beurs op de tweede dag zal bezoeken. En op 20 september komt een delegatie van inkopers van de Verenigde Naties (VN) naar Essen om kennis te maken met nieuwe producten. Vertegenwoordigers zullen de inkoopafdeling van de VN presenteren in een seminar over ‘Hoe zaken te doen met de VN’. Een internationale delegatie bestaande uit 30 leden van de European DIY Retail Association (EDRA) en Global Home Improvement Network (GHIN) zal op 22 september ook een bezoek brengen aan Security Essen. Ook delegaties van Duitse staten hebben hun bezoeken geregistreerd. Verder zijn er speciale themadagen zoals de Onderwijs- en Vormingsdag, de BeNeLux-dag en de Overheidsdag.

Meer informatie over Security Essen, details van het kaderprogramma en tickets is hier te vinden.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner