Secusoft maakt uitgifte en retour mogelijk met NFC

Voor het uitvoeren van de beveiligingstaken zijn in de meeste gevallen bepaalde bedrijfsmiddelen nodig. Die items, zoals telefoons, oortjes en zaklampen, zijn in Secusoft eenvoudig te registreren. Vanaf nu is dat ook mogelijk door een scan met NFC uit te voeren bij uitgifte en retour.

Deze registratie is een waardevolle aanvulling voor onder andere klanten in het Caribisch gebied, waar beveiligers werken met vuurwapens. Maar ook in Nederland is op deze wijze de registratie van uitgifte en retour van waardevolle items, zoals laptops, perfect geregeld. Met deze nieuwste Secusoft-functie ‘Registratie van uitgifte en retour bedrijfsmiddelen met NFC’ weet de ondernemer op elk moment welke bedrijfsmiddelen in gebruik zijn en wie wat in het bezit heeft.

Registreren en koppelen aan medewerker
Om de uitgifte van een bedrijfsmiddel te registreren, dient het item voorzien te worden van een NFC-tag. Deze zijn te koop in stickervorm, wat het bevestigen op een wapenkoffer of laptoptas eenvoudig maakt. Ze zijn te bestellen via NFC-Nederland Shop. Op een instructievideo is te zien hoe ze zijn toe te voegen en in te stellen. De NFC-tag wordt in Secusoft gekoppeld aan het item en vervolgens kan de verantwoordelijke voor uitgifte en retour bedrijfsmiddelen de tag scannen met de telefoon. Het enige dat hij of zij dient te doen is selecteren of het item wordt uitgegeven of retour komt en koppelen van de registratie aan een medeweker door de naam te selecteren in de lijst. Als men naar het bedrijfsmiddelenoverzicht gaat is precies te zien welk middel is uitgegeven en welk middel retour is. Op ‘historie’ zijn alle registraties te zien, inclusief de tijden van het bedrijfsmiddel.

Secusoft biedt een totaaloplossing voor ondernemers met bedrijven actief in de veiligheidssector, zoals beveiligingsbedrijven, maar ook in tal van andere branches blijkt de registratiesoftware een uitkomst. Zo wordt Secusoft al gebruikt in de transport, handhaving en detachering en zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Deel dit artikel via: