Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

BHVcertificaat.online

Crown Security Services

Uniview

Eagle Eye Networks

Centurion

Oribi ID Solutions

G4S

HID

CardAccess

Hanwha Vision Europe

Gold-IP

NetworxConnect

Optex

CSL

Milestone

Ajax Systems

De Beveiligingsjurist

Unii

VEB

Hikvision

ASIS

Multiwacht

IDIS

VAIBS

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet

Sequrix

JMB Groep

DZ Technologies

Alphatronics

SmartSD

Masset Solutions

NIBHV

GFT

Genetec

Connect Security

2N

Paxton

Avigilon Alta

EAL

SOBA

Kiwa

Nimo Drone Security

Securitas

ARAS

Explicate

Dero Security Products

SmartCell

Brivo

Add Secure

Nenova

Top Security

ASSA ABLOY

Paraat

VideoGuard

RoSecure

Seris

Regio Control Veldt

Trigion

Secusoft

Eizo

CDVI

HD Security

VBN

i-Pro

Traka ASSA ABLOY

Bydemes

Advancis

Seagate

ADI

SMC Alarmcentrale

20face

Akuvox

VVNL

Lobeco

OSEC

PG Security Systems

Nimo Dog Security

Bosch Security Systems

Secusoft ondersteunt evenementenbeveiligers

25 juni 2023
Redactie
10:46

Het festivalseizoen is weer volop aan de gang. Secusoft ondersteunt daarbij de backoffice van beveiligingsbedrijven met evenementenplanning, communicatie richting opdrachtgever en medewerkers, de verdeling van security, event en traffic bv’s en nog veel meer.

Met de software van Secusoft zijn met één hoofdaccount meerdere bv’s te bedienen? Handig, omdat de afdeling event security, maar ook de medische staf en de verkeersregelaars vaak onder aparte bv’s vallen die allemaal gekoppeld zijn aan één hoofdonderneming. Per extra bv wordt een gereduceerd tarief in rekening gebracht en zaken als werkinstructies en kledingvoorschriften, maar ook rooster/planning, contact- en bedrijfsgegevens, locaties en facturen worden netjes gesplitst. Aan de hand van de ingestelde classificaties zijn eenvoudig de juiste medewerkers op de juiste plek te plannen.

Evenementenplanningssoftware
Secusoft onderscheidt de verschillende opdrachtgevers die het beveiligingsbedrijf heeft. Deze kunnen één voor een toegevoegd worden aan het Secusoftaccount, waarbij opdrachten of objecten onder de betreffende opdrachtgever worden geplaatst. Er is geen maximaal aantal opdrachten of opdrachtgevers dat in Secusoft kan worden gezet. Door deze slimme manier van werken biedt Secusoft in één overzicht helderheid in welke opdracht (of welk object) bij welke opdrachtgever hoort. Dat maakt het organiseren en plannen van de beveiliging rondom een festival een stuk overzichtelijker.

Veilige, ISO-gecertificeerde software
Met Secusoft is de planning in een gebruiksvriendelijk en bovenal veilig systeem te beheren. De ISO-certificering verzekert de gebruiker van de beste beveiliging voor personeels-, bedrijfs- en klantgegevens. Het uitdraaien van een inzetlijst is met Secusoft zeer eenvoudig en zal veel tijd schelen ten opzichte van het gebruik van meerdere losse bestanden of Excelsheets. Ook de communicatie verloopt soepel met Secusoft. Voor een soepele verwerking van verkeersstromen en een goede doorloop van bezoekers bij de ingang van een event is goede communicatie de sleutel. Met Secusoft is er één centraal punt waar zowel de Event Security Officers (ESO’s) als de opdrachtgever (via het klantenportaal) terecht kunnen voor informatie, rooster en documenten. Ook de toegangscontrole verloopt efficiënter wanneer Secusoft wordt gebruikt.

Verkeersregelaars 
De planning van een evenement vraagt veel van de afdeling traffic control. Het doel van de verkeersregelaars is om de bezoekers veilig te laten aan- en afrijden. Zij hebben tevens als taak het begeleiden van parkeren en het waarborgen van de veiligheid van voetgangers en fietsers. Goed georganiseerde traffic service is bij elk event onmisbaar. Ook hierin spelt Secusoft een belangrijke rol, aangezien de software een veilig en inzichtelijk platform biedt waar de servicemedewerker altijd terecht kan.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner