Secusoft uitgebreid met handig geheugensteuntje

Automatiseringssysteem Secusoft is uitgebreid met een functie die voorkomt dat medewerkers het vergeten wanneer een document verloopt. Het kan gaan om belangrijke passen en documenten zoals een identiteitsbewijs of behaalde certificaten. Als de verloopdatum nadert, ontvangt de medewerker een e-mail.

De werkgever kan instellen wanneer de documenten van medewerkers verlopen en dit inzichtelijk maken voor de medewerker. Het grote voordeel hiervan is dat medewerkers zo hun persoonlijke documenten, zoals rijbewijs, ID-kaart en beveiligingspas, altijd bij de hand hebben. Iedereen heeft zo inzicht via de mobiel, in de Secusoft-app, bij het eigen account.

De mogelijkheden van Secusoft
“Met Secusoft kun je ongelofelijk veel doen”, zegt ontwikkelaar Leo Hoogma. “Je krijgt nu ook een e-mail van Secusoft ter herinnering aan belangrijke momenten, zoals verjaardagen van medewerkers, verloopdatums van contracten en arbeidsovereenkomsten, verloopdatums van rijbewijzen, beveiligingspassen en ID-kaarten en verloopdatums van behaalde certificaten, zoals BHV en Hondengeleiding. Tevens is het mogelijk een lijst te printen met verloopdatums en andere belangrijke datums betreffende werknemers.” Standaard staat ingesteld dat medewerkers zelf ook een e-mail ontvangen ter herinnering aan de verloopdata van hun documenten. Zo kunnen zij zelf tijdig actie ondernemen als bijvoorbeeld hun beveiligings- of recherchepas verloopt, of als zij een nieuw rijbewijs moeten aanvragen.

Altijd beveiligingspas en ID-bewijs bij de hand 
Documenten die de medewerker of werkgever uploadt in Secusoft worden streng beveiligd bewaard. Alleen werkgever en werknemer hebben inzicht in de gegevens, mits de rechten dat de betreffende medewerker toestaan. Dit stelt de gebruiker zelf in. De medewerker kan op deze wijze altijd snel de belangrijke passen, zoals ID-bewijs en beveiligingspas, tonen via de Secusoft-app of de mobiele browser.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: