Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

2N

OSEC

SmartCell

Gold-IP

Add Secure

Nenova

SOBA

Centurion

Lobeco

Nimo Dog Security

CardAccess

ADI

Genetec

IDIS

Hikvision

Ajax Systems

Explicate

20face

Alarm Meldnet

Sequrix

CSL

ARAS

Advancis

EAL

i-Pro

Unii

Eagle Eye Networks

Connect Security

Akuvox

Top Security

VBN

Trigion

GFT

Secusoft

Bosch Security Systems

Kiwa

VVNL

VAIBS

Milestone

Seris

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

Uniview

VideoGuard

Nimo Drone Security

NetworxConnect

ASSA ABLOY

CDVI

Paraat

HID

Alphatronics

Regio Control Veldt

VEB

ASIS

Oribi ID Solutions

Optex

Securitas

SmartSD

SMC Alarmcentrale

Bydemes

Brivo

Avigilon Alta

De Beveiligingsjurist

Dero Security Products

Paxton

RoSecure

HD Security

DZ Technologies

Eizo

G4S

Multiwacht

NIBHV

Masset Solutions

Hanwha Vision Europe

Service Centrale Nederland

Crown Security Services

JMB Groep

Seagate

BHVcertificaat.online

Secusoft uitgebreid met registratiemoduul

14 februari 2021
Redactie
13:31

Secusoft breidt de software uit met een registratiemoduul. Hiermee kunnen beveiligingsbedrijven hun bedrijfsmiddelen registreren, de voorraden beheren én inzichtelijk maken waar (en bij wie) elk product op dat moment is.

Secusoft wijst erop dat goede registratie een vereiste is voor bedrijven die een branchekeurmerk willen verkrijgen, zoals dat van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Ook is het noodzakelijk voor het verkrijgen van een  ISO 9001-certificaat. Met de nieuwe moduul ‘Bedrijfsmiddelen’ is precies bekend waar onder andere alle zaklampen, telefoons, oortjes, persoonlijke beschermings- en communicatiemiddelen zijn. Ook is in één oogopslag te zien hoeveel er van elk product is en wat elke beveiliger op dat moment in gebruik heeft.

Specifieke of algemene items
De moduul maakt onderscheid tussen specifieke items, zoals telefoons, tablets en andere zaken met een uniek nummer en items in de algemene voorraad, zoals oortjes, portofoons of evenementenkleding. Wanneer bijvoorbeeld een nieuwe telefoon wordt toegevoegd, kan daar in Secusoft direct de pukcode bij worden vermeld, evenals het merk, model en IMEI-nummer. Ook zijn foto’s toe te voegen van het betreffende product en is middels het plus- en minknopje de algemene voorraad makkelijk bij te houden vanuit het overzicht. Daarnaast is elk product te koppelen aan een leverancier. Dat is makkelijk wanneer iets stuk gaat en het opnieuw besteld moet worden.

Inzicht in beschermingsmiddelen en bedrijfskleding
Naast het beheren van de voorraad beschermingsmiddelen en communicatiemiddelen is ook een een overzicht te bewaren van de bedrijfskleding. Te zien is wat beveiligers in gebruik hebben en hoeveel van elke maat op voorraad is. Dat kan met de vernieuwde moduul ‘Uitrusting/Kleding’. Hiermee is eenvoudig te zien welke uitrusting uitgeleend is en waar het kledingstuk op dat moment is. Het is toe te wijzen aan een medewerker of aan een dienst. Dat is handig bij dienstoverdrachten die gepaard gaan met de overdracht van wapenstokken, pepperspray of Mag-Lites.

Noodzakelijk voor certificering
Behalve met de behoeftes van beveiligingsbedrijven zelf, houdt Secusoft met functies als ‘Bedrijfsmiddelen’ ook rekening met eisen die worden gesteld aan het behalen van een kwaliteitscertificaat, zoals ISO 9001 of dat van de branchevereniging VEB. De omschrijving en registratie van uitgifte van bedrijfsmiddelen is een noodzakelijk onderdeel wanneer een bedrijf in de beveiligingsbranche een erkend veiligheidskeurmerk wil dragen.
Wie wil weten hoe Secusoft werkt, of benieuwd is naar de vele functies van de software, kan deze gratis uitproberen door hier een testaccount aan te maken.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner