Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

2N

Alarm Meldnet

NetworxConnect

Genetec

VAIBS

Kiwa

HD Security

Centurion

Network Optix

Alphatronics

Seris

Crown Security Services

Milestone

BHVcertificaat.online

20face

Nimo Drone Security

Gold-IP

ARAS

Avigilon Alta

SOBA

Uniview

Traka ASSA ABLOY

Regio Control Veldt

SmartSD

Nimo Dog Security

ADI

VVNL

CardAccess

Masset Solutions

VideoGuard

Multiwacht

Securitas

Hikvision

Eizo

Top Security

EAL

Paraat

Hanwha Vision Europe

RoSecure

Service Centrale Nederland

Add Secure

Nenova

Lobeco

Secusoft

IDIS

Connect Security

De Beveiligingsjurist

Oribi ID Solutions

Bosch Security Systems

Sequrix

SmartCell

DZ Technologies

Eagle Eye Networks

Advancis

ASIS

Paxton

Seagate

JMB Groep

Trigion

NIBHV

PG Security Systems

SMC Alarmcentrale

G4S

VEB

Unii

OSEC

ASSA ABLOY

GFT

Explicate

Bydemes

CSL

Dero Security Products

Ajax Systems

HID

VBN

i-Pro

CDVI

Optex

Brivo

Akuvox

Seminarprogramma ADI Expo België bekend gemaakt

16 september 2019
Redactie
10:51

Kunstmatige intelligentie, thermische detectie en clouddiensten zijn enkele van de onderwerpen die uitvoerig behandeld worden tijdens de ADI Expo, die 20 september plaatsvindt in de Versluys Arena in Oostende (B).

Arnaud Lacourt van Dahua Technology start om 11u met een seminar over de kracht van kunstmatige intelligentie. Hij legt uit wat deep learning inhoudt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Ook gaat hij in op de commerciële mogelijkheden van deze techniek voor leveranciers. 

Een specialist van Honeywell gaat vanaf 11.30u in op het Maxpro-systeem van deze fabrikant. Hij legt uit welke integratiemogelijkheden er zijn en hoe installateurs daar maximaal profijt uit kunnen halen.

Buitendetectie met radar en thermische camera’s is het onderwerp van Manuel Lambrechts van Hikvision. Hij laat om 12u zien hoe deze technologie te combineren is met PTZ-camera’s, waarmee ook op grotere afstanden indringers zijn te identificeren.

Hoe onnodig alarm in appartementen tegengegaan kan worden vertelt Stuart Mason van C-Tec om 14u. Hij gaat ook in op het gevaar van brand en welke wettelijke eisen er gelden om de kans op slachtoffers te verkleinen.

Jonathan Björnsson van Dualtech presenteert 14.30u de nieuwe 4G-routers van zijn bedrijf. De Nena en Pangea zijn geschikt voor inbraakmeldingen, maar ook voor toegangssystemen en camerasystemen. Communicatie gaat via een VPN.

Chris Leijten geeft 15u een presentatie van de nieuwste brandmeldsystemen van Bosch Security Systems. Hij demonstreert welke mogelijkheden er tegenwoordig zijn, zoals branddetectie met behulp van intelligente camera’s.

Hoe eenvoudig Atrium-toegangsbeheer is vertelt Bram Soete van CDVI om 15.30u, dat dit systeem op de markt brengt. Hij bewijst zijn belofte door binnen tien minuten een systeem voor tien deuren op te starten. Ook demonstreert hij zenders voor slagbomen en poorten.

Als laatste start Joris Crombé van Texecom om 16u een seminar over de clouddiensten van zijn bedrijf en de mogelijkheden daarvan.

Naast deze seminars zijn de stands van ruim veertig leveranciers van ADI te bezoeken en vindt er een camera-shoot-out plaats. Daarbij kunnen camera’s van diverse fabrikanten onder verschillende omstandigheden met elkaar worden vergeleken.

Inschrijven is nog mogelijk via deze website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

SequriX

Wordt een partner