Service Centrale Nederland doorstaat audit met glans

Service Centrale Nederland heeft twee spannende dagen achter de rug. Specialisten van Kiwa waren op bezoek voor een audit van de particuliere alarmcentrale, die recent flink is uitgebreid, en de nieuwe videotoezichtscentrale. De controleurs waren bijzonder te spreken over het bedrijf.

“Dit houdt in dat ons team weer een uitstekende prestatie heeft geleverd afgelopen jaar”, zegt directeur Danny de Haan. “Ook na de uitbreiding van onze PAC zijn wij er weer goed doorheen gekomen.” Het in het Limburgse Landgraaf gevestigde Service Centrale Nederland is gecertificeerd door KIWA NCP en toegelaten door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Het bedrijf biedt naast alarmverwerking van reguliere alarmsystemen ook videobewakingtrack & trace en teleservice aan.

Kwaliteitsmanagementsysteem
De recente audit vond plaats aan de hand van het certificatieschema Particuliere Alarmcentrale (PAC) dat gericht is op het certificeren van het kwaliteitsmanagementsysteem van een particuliere alarmcentrale (PAC) en/of Videotoezichtcentrale (VTC). Het toepassingsgebied van dit CCV PAC-schema betreft de processen van particuliere alarmcentrales en videotoezichtcentrales die leiden tot de juiste afhandeling van (alarm)signalen.

Deel dit artikel via: