Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Lobeco

G4S

HID

Seris

Traka ASSA ABLOY

Hikvision

RoSecure

Bydemes

ARAS

Advancis

Multiwacht

Top Security

Unii

Eizo

Genetec

Explicate

CDVI

Regio Control Veldt

IDIS

HD Security

CardAccess

Securitas

Uniview

VAIBS

Akuvox

Connect Security

ADI

De Beveiligingsjurist

CSL

JMB Groep

Trigion

Seagate

NetworxConnect

Kiwa

2N

VideoGuard

Secusoft

Alarm Meldnet

Masset Solutions

Service Centrale Nederland

BHVcertificaat.online

Dero Security Products

SmartCell

Eagle Eye Networks

Paxton

Milestone

Nimo Dog Security

i-Pro

SMC Alarmcentrale

NIBHV

Bosch Security Systems

VEB

Optex

Hanwha Vision Europe

VVNL

Alphatronics

Avigilon Alta

SmartSD

VBN

Crown Security Services

GFT

ASIS

Nenova

Add Secure

Oribi ID Solutions

20face

Ajax Systems

ASSA ABLOY

SOBA

OSEC

Gold-IP

EAL

Centurion

Sequrix

Paraat

DZ Technologies

Brivo

Nimo Drone Security

PG Security Systems

Service Centrale Siemens geheel vernieuwd

15 november 2007
Redactie
22:25

Half november heeft Siemens Nederland haar geheel vernieuwde PAC centrale in Zoetermeer geopend. De Service Centrale Siemens (SCS) zoals deze PAC heet, werd 25 jaar geleden in de Haagse Binckhorst opgezet en is sinds 1990 in Zoetermeer gevestigd.

Naast het afhandelen van incidentmeldingen zoals brand-, inbraak- en brandweer back-up meldingen, maakt technisch beheer op afstand een steeds groter deel uit van de diensten die de SCS haar klanten levert. Uitbreiding van de dienstverlening en technologische ontwikkelingen waren aanleiding om de centrale weer volledig met state of the art apparatuur uit te rusten.

Het scala aan diensten van de derde generatie SCS voor haar 35.000 abonnees strekt zich uit van de basis-werkzaamheden, het verwerken van automatische alarmmeldingen, tot aan het via satellieten volgen van voertuigen. Daarnaast functioneert de SCS al sinds de oprichting als backup-centrale voor een groeiend aantal Regionale (Brandweer) Alarm Centrales (RAC). Maar ook monitort de SCS alle Nederlandse liftinstallaties van een toonaangevende fabrikant voor wat betreft opsluitingen, telefonische en automatische storingsmeldingen en is de centrale actief in realtime videobewaking op afstand. Ook in Advantage Services – een nieuw en compleet dienstenportfolio voor gebouw- en terreinbeheer met Lifecycle Management en Managed Services – speelt de vernieuwde SCS een belangrijke rol.

De vernieuwde centrale is uitgerust met tal van innovaties, zowel op technisch als ergonomisch gebied. Deze maken de ontwikkeling naar een Customer Interaction Center mogelijk, waarbij integraal gekoppelde systemen niet alleen zorgen voor veiligheid, maar ook voor efficiënter energiebeheer en verbeterde bedrijfsprocessen. De Service Centrale Siemens in Zoetermeer beschikt over een volledig redundante satellietcentrale in Moerdijk, is DASS gecertificeerd en door het Ministerie van Justitie erkend als Particuliere Alarm Centrale (PAC). Ze staat geregistreerd als PAC 20. Als officieel toegelaten Alarm Centrale voldoet de SCS aan alle wettelijke eisen en is door haar high-tech apparatuur volledig op de toekomst voorbereid.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner