Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Regio Control Veldt

Connect Security

Secusoft

VEB

RoSecure

Alphatronics

Traka ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

NetworxConnect

Unii

HID

Crown Security Services

G4S

BHVcertificaat.online

Optex

CSL

Trigion

ASSA ABLOY

Masset Solutions

Nenova

Securitas

CardAccess

De Beveiligingsjurist

Centurion

Bosch Security Systems

IDIS

Add Secure

Dero Security Products

GFT

SMC Alarmcentrale

Hikvision

Uniview

Gold-IP

JMB Groep

Genetec

SmartCell

DZ Technologies

VideoGuard

SOBA

NIBHV

EAL

Kiwa

VVNL

Explicate

Oribi ID Solutions

Paxton

SmartSD

Ajax Systems

Sequrix

Alarm Meldnet

Nimo Drone Security

Eizo

Service Centrale Nederland

VAIBS

20face

Eagle Eye Networks

VBN

Hanwha Vision Europe

Top Security

Seris

Milestone

Akuvox

Multiwacht

ASIS

ADI

Brivo

PG Security Systems

Bydemes

Lobeco

ARAS

Advancis

HD Security

2N

Seagate

i-Pro

Avigilon Alta

CDVI

OSEC

Paraat

Siemens SiPass Entro DVR

22 november 2007
Redactie
01:34

Het toegangscontrolesysteem SiPass Entro van Siemens Building Technologies kan nu ook worden uitgebreid met de videoregistratiefuncties (DVR) van Sistore. Daardoor kan het toegangscontrolesysteem tegelijk voor bewakingsdoeleinden worden gebruikt.

Groot voordeel voor de gebruiker is, dat van elke toegangscontrolegebeurtenis beelden worden vastgelegd. Dus ook van het aanbieden van een niet geldige kaart of het openbreken van een deur.

De nieuwe versie van SiPass Entro ondersteunt de digitale videorecorders Sistore AX, MX en CX. Het AX-model is een compacte, betrouwbare en veelzijdig inzetbare recorder voor kleine en middelgrote toepassingen. Het hybridemodel MX, dat analoog geregistreerde signalen omzet in digitale, is geschikt voor middelgrote bewakingstoepassingen en kan via LAN of ISDN communiceren. De CX-serie met intelligente videocodecs verwerkt de videosignalen voor beeldanalyse en registratie via een IP-netwerk en is uitermate geschikt voor middelgrote en grote installaties met hoge beveiligingseisen.

SiPass Entro met DVR-functies maakt het mogelijk om tot 16 digitale videorecorders en tot 128 cameras aan te sluiten. Via de systeemsoftware kan de gebruiker opgenomen beelden afspelen en bepaalde gebeurtenissen definiëren die automatisch opnemen activeren. Handmatig opnemen kan via de functie Live View worden geactiveerd.

Het zoeken naar en weergeven van bepaalde beelden gaat via het deurmonitorprogramma van de SiPass Entro software. Slechts een enkele klik op een bepaalde toegangscontrole gebeurtenis is nodig en het bijbehorende camerabeeld wordt automatisch afgespeeld. De aangesloten videorecorders hebben geen extra servers of software nodig, omdat de segment-controllers van SiPass Entro direct met de DVRs kunnen communiceren over het IP netwerk. De voor toegangscontrole gebruikelijke programmeer- en deurbedieningsfuncties kunnen eenvoudig via de systeemsoftware worden gebruikt.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner