Siqura wordt onderdeel van TKH Security

Vanaf 1 januari 2021 gaan alle Siqura-activiteiten verder onder de vlag van TKH Security. Beide bedrijven waren al onderdeel van TKH Group NV en werken regelmatig samen bij de levering van beveiligingsoplossingen aan klanten. Daarom vond TKH Group het tijd om alle activeiten in TKH Security te bundelen.

“Door alle activiteiten te combineren, geven we onze klanten meer transparantie en duidelijkheid in wat we hen kunnen bieden. Bovendien vergroten we onze dienstverlening. Zo wordt het aanspreekpunt voor alle vragen en bestellingen, facturen, documentatie, supporttickets etc. gecentraliseerd. Dit wordt zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers veel efficiënter”, aldus Timme Grijpink, directeur TKH Security.

Merk
Het merk Siqura blijft behouden voor het assortiment aan bewakingscamera’s, mobiliteitscamera’s, scheepscamera’s, explosieveilige en thermische camera’s, IP-video-encoders, ethernetswitches en glasvezelzenders. Dit productassortiment is complementair aan het productassortiment van TKH Security en omvat beveiligingsbeheer, videomanagement, parkeerfaciliteitbeheer en asset & site management-oplossingen. Met deze bundeling van activiteiten heeft TKH Security nu vestigingen in Amsterdam, Gouda en Zoetermeer en in het buitenland in Madrid, Dubai, Singapore en Frederick (USA).

Deel dit artikel via: