Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Top Security

Lobeco

Add Secure

VBN

Brivo

Nenova

ADI

Milestone

SmartCell

Uniview

Hikvision

IDIS

20face

EAL

Regio Control Veldt

Crown Security Services

Kiwa

SOBA

SMC Alarmcentrale

DZ Technologies

Unii

Optex

Avigilon Alta

Eagle Eye Networks

Hanwha Vision Europe

Seris

Bydemes

VEB

PG Security Systems

ASSA ABLOY

ARAS

HD Security

CardAccess

i-Pro

Trigion

Seagate

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

Bosch Security Systems

Securitas

Connect Security

De Beveiligingsjurist

Traka ASSA ABLOY

Akuvox

Multiwacht

HID

Alarm Meldnet

VideoGuard

VVNL

Dero Security Products

SmartSD

Secusoft

Ajax Systems

Explicate

Nimo Drone Security

NIBHV

Eizo

CDVI

VAIBS

NetworxConnect

Gold-IP

Service Centrale Nederland

2N

Paxton

Masset Solutions

GFT

OSEC

Genetec

CSL

ASIS

Centurion

RoSecure

Paraat

Sequrix

Alphatronics

Oribi ID Solutions

G4S

JMB Groep

Advancis

Network Optix

Slimme en robuuste hoekcamera voor celruimtes

26 juni 2024
Redactie
04:53

i-PRO kondigt een nieuwe AI-gestuurde hoekcamera aan. Deze in Japan gebouwde camera, ontworpen voor de eisen van hoogbeveiligde faciliteiten, is volgens de fabrikant uitzonderlijk compact en robuust. De roestvrijstalen behuizing voldoet aan de IK11-norm en kan een impact van 70 Joule (70J) weerstaan, wat veel hoger is dan de gebruikelijke IK10 (20J) impactbeoordelingen van vergelijkbare apparaten.

De i-PRO Hoekcamera is bedoeld voor hoogbeveiligde omgevingen en biedt betrouwbaarheid en geavanceerde AI-gestuurde analyses in een compacte vorm. “Met een IK11+ 70J beoordeling is dit duidelijk de meest schokbestendige hoekmontage bewakingscamera in de industrie van vandaag”, zegt Gerard Figols, chief product officer bij i-PRO.
De camera biedt een breed gezichtsveld (131° horizontaal, 95° verticaal), wat blinde vlekken minimaliseert en volledige kamerdekking biedt. De sensor heeft een ±5° yaw-aanpassing en een ±5° kanteling voor installatie-eisen. Een onzichtbare IR-LED verlicht tot 15 meter met een golflengte van 940 nm. Elke poging om de camera te manipuleren, van impacten tot het openen van de behuizing, stuurt onmiddellijk een alarm naar de operators.

Technische Specificaties
De i-PRO Hoekcamera meet slechts 197x139x126 mm (7,76×5,47×4,96 inch). Met een dynamisch bereik van 132 dB blijven beelden helder onder verschillende lichtomstandigheden. “De ingenieurs bij i-PRO hebben het weer voor elkaar gekregen. Met de extra licentievrije AI-toepassingen is het echt een toonaangevende camera in de industrie”, aldus Figols. Het anti-wurg ontwerp voorkomt zelfmoord en minimaliseert mogelijkheden om de camera met geweld te verwijderen.
De hoekcamera ondersteunt tot drie gratis i-PRO AI-toepassingen tegelijk, zoals AI Video Motion Detection, Privacy Guard en People Detection. Voor privacybescherming kan i-PRO’s AI Privacy Guard gezichten of hele lichamen automatisch vervagen, wat een geredigeerde stream creëert. Een ingebouwde microfoon faciliteert AI-gebaseerde geluidsdetectie van harde geluiden, geschreeuw, glasbreuken en meer.
Voor verbeterde cybersecurity bevat de vandaalbestendige camera een secure boot-functie en voldoet aan de FIPS 140-2 niveau 3 standaard. Met deze nieuwe hoekcamera biedt i-PRO een innovatieve en robuuste oplossing voor veiligheidsbehoeften, uitgerust met geavanceerde AI-analyses en ongeëvenaarde impactweerstand.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

SequriX

Videoguard

Suricat

Wordt een partner