SmartSD belooft speciale onthullingen tijdens SST

‘For Your Eyes Only’ is de titel van het grootschalige evenement van SmartSD aanstaande dinsdag. Hiermee doelt de distributeur op speciale ruimtes waar installateurs kennis kunnen maken met innovaties die nog niet publiekelijk bekend mogen worden. SST wordt zoals vanouds een groots spektakel. 

Als locatie is gekozen voor de Theater Hangaar 2 op het voormalige marinevliegveld van Valkenburg. Daar worden dinsdag niet minder dan 1100 gasten verwacht. Die kunnen uitgebreid netwerken met elkaar en met de ruim 50 fabrikanten die aanwezig zullen zijn. Enkele grote fabrikanten vaardigen hun CEO uit, zodat op hoog niveau over de diverse ontwikkelingen gepraat kan worden.

Geheim
Sommige innovaties zitten nog in het ontwikkelstadium en moeten geheim blijven omdat er bijvoorbeeld nog een octrooiaanvraag loopt. De fabrikanten willen hier wel over praten, maar dan op een strikt vertrouwelijke manier. En dat kan tijdens SST. De fabrikanten die hieraan meedoen zijn Ajax Systems, Bosch, Dahua, Hikvision, Inim, IpDoor en Vanderbilt. Zij geven een unieke kijk in de ontwikkeling van producten en oplossingen voor de toekomst. De sessies zijn alleen toegankelijk op uitnodiging van de betreffende fabrikant. De uitnodigingen kunnen worden opgehaald op de stand van de bedrijven. Ajax laat de producten zien die in de loop van dit jaar op de markt komen. Bosch introduceert de nieuwe generatie AI-compatibele producten. Getoond wordt de AUTODOME inteox 7100i (IR) voor high level beveiligingstoepassingen. Ook is de DINION 7000i IR te zien, een robuuste bulletcamera voor bedrijfskritische toepassingen.

Bijzondere innovaties
Dahua presenteert de nieuwe trends in de praktijk: nog lichtgevoeliger en nog meer scherptediepte, ook bij grotere afstanden en in panoramische oplossingen. Bezoekers kunnen kennis maken met Hyper DOF Technologie, die alle interessante doelen in de hele scène helder maakt. Hikvision laat zien welke ontwikkelingen in de nabije toekomst zijn te verwachten in de Core-producten. Gepresenteerd worden de nieuwste ontwikkelingen voor branddetectie en preventieve toepassingen en oplossingen in de gezondheidszorg. Een camera gedraagt zich daarbij dankzij AI als een intelligente sensor. Bij Inim is OVVIO te zien, het nieuwe alarmpaneel. Dit is een intuïtief, future proof en krachtig platform met als hoogste prioriteit: eenvoud voor installateur en gebruiker. Op brandgebied toont Inim de ULTRAVOX. Dit is een zeer efficiënte oplossing voor branddetectie, ontruiming, evacuatie met gesproken woord, noodverlichting en gasdetectie. IpDoor toont de nieuwe ontwikkelingen en prototypes van de volgende generatie Cloud intercom buitenposten en binnenposten. En Vanderbilt laat geïnteresseerden als eerste kennismaken met de ACTpro versie 3.3 met enkele nieuwe en verrassende integraties.

Praktische informatie
De SST is volgens SmartSD hét evenement voor de installateur. De distributeur toont samen met zijn leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld met daarbovenop een blik in de toekomst dankzij de bijzondere ‘For Your Eyes Only’ sessies. SST wordt dit jaar gehouden op 21 juni in TheaterHangaar en Hangaar2 in Katwijk aan Zee (NL) en omvat een grote beursvloer, live demo’s, een speciale openingsshow, exclusieve ‘For Your Eyes Only’ sessies en gratis toegang, parkeren en catering. Bezoekers zijn welkom vanaf 10.30u en het evenement eindigt om 18:00u.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: