SmartSD breidt activiteiten uit naar Frankrijk

Distributeur SmartSD breidt de activiteiten uit naar Frankrijk. Rond november zal in Parijs de eerste vestiging worden geopend, waarna er plannen zijn voor verkoop- en trainingskantoren in Bordeaux, Marseille en Nice. De introductie vindt plaats tijdens de vakbeurs Expoprotection, die in begin november plaatsvindt in Parijs.

“Het is een logische stap”, zegt Cees van Ommen van SmartSD. “Door onze activiteiten in België hebben we al vrijwel al onze documentatie en onze website in het Frans en we hebben 22 medewerkers die de taal perfect spreken. Die medewerkers gaan overigens niet naar Frankrijk. Voor de Franse activiteiten worden alleen Franse medewerkers aangetrokken. De werving is inmiddels gestart.”

Businessmodel
De Franse activiteiten worden geleid vanuit de Benelux en het businessmodel van de Benelux wordt een-op-een gekopieerd naar Frankrijk. Dat betekent dat ook daar producten met ondersteuning worden verkocht en dat installateurs volop de mogelijkheid krijgen training te volgen en support te vragen. Om meteen maar de toon te zetten heeft SmartSD niet bezuinigd op marketing. Tijdens de vakbeurs Expoprotection van 6 tot 8 november, presenteert de distributeur zich met een stand van maar liefst 85 vierkante meter.

Deel dit artikel via: