Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ASSA ABLOY

EAL

Seris

Akuvox

Kiwa

Eizo

PG Security Systems

Securitas

Top Security

Centurion

Alphatronics

NIBHV

Crown Security Services

Service Centrale Nederland

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

ASIS

Optex

IDIS

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

SmartCell

Paxton

CDVI

VideoGuard

Secusoft

Advancis

G4S

Brivo

Traka ASSA ABLOY

VVNL

Hikvision

Explicate

Trigion

ARAS

Connect Security

Milestone

RoSecure

Eagle Eye Networks

Network Optix

HID

Uniview

VAIBS

SmartSD

i-Pro

Bosch Security Systems

Dero Security Products

VBN

Seagate

Nimo Drone Security

Sequrix

Masset Solutions

NetworxConnect

CardAccess

Unii

Paraat

JMB Groep

Hanwha Vision Europe

Gold-IP

GFT

Add Secure

Multiwacht

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

SOBA

VEB

Oribi ID Solutions

2N

DZ Technologies

20face

OSEC

HD Security

CSL

ADI

Alarm Meldnet

Lobeco

Nenova

Bydemes

Genetec

BHVcertificaat.online

SmartSD start speciale promotie met thermische detectie

1 september 2020
Redactie
13:09

Om installateurs kennis te laten maken met de mogelijkheden van thermische camera’s, geeft SmartSD een gloednieuw model van Dahua cadeau aan installateurs die voor een bepaald bedrag aan andere Dahua-producten bestellen.

“Veel installateurs associëren thermische camera’s met onbetaalbaar en alleen geschikt voor defensieprojecten”, zegt Cees van Ommen van SmartSD. “De prijzen zijn de laatste jaren echter flink gedaald, terwijl de kwaliteit steeds beter wordt. We moeten alleen de markt daar nog van zien te overtuigen en dat doen we met deze actie. Wie voor een bepaald bedrag aan Dahua-apparatuur bij ons bestelt, krijgt de nieuwe WizSense One Thermal daarbij cadeau. Dat is een camera met thermisch element én een optisch element met 4MP-kwaliteit en een prijs die geschikt is voor klanten in het particuliere en mkb-segment.”

Camera of detector
Het probleem van thermische camera’s is dat ze een beetje tussen het servet en het tafellaken inzitten. Alarminstallateurs beschouwen ze als camera’s, terwijl camera-installateurs ze als detectoren zien. “Maar dat geldt niet voor de WizSense One Thermal”, benadrukt Van Ommen. “Dat is namelijk eigenlijk een gewone camera van hoge kwaliteit, die ondersteund wordt door een thermische detector. Die combinatie werkt veel betrouwbaarder dan een gewone camera met motion detection. Dikke mist heeft bijvoorbeeld geen invloed.”

Prijsvraag
SmartSD wil het fenomeen thermische camera echt op de kaart zetten. Daarom wordt de introductie-actie nog aangevuld met een prijsvraag. Installateurs die de WizSense One Thermal aanschaffen of bij hun bestelling cadeau krijgen, kunnen een MacBook Pro, iPad Pro of iPhone 11 winnen. Een voorwaarde is dat zij de thermische camera op een goede en effectieve manier toepassen en dat SmartSD via de website en de media bekendheid mag geven aan het project. Uit alle inzendingen worden de drie beste geselecteerd en met een kostbaar Apple-product beloond.

Brand en inbraak
De WizSense One Thermal biedt een optische resolutie van 4 megapixels. De thermische sensor is 256×192 pixels. De camera is leverbaar met als turret-model met objectieven van 2, 3,5 en 7mm en als bullet-model met objectieven van 3,5, 7 en 10mm. De camera’s zijn zo in te stellen dat zij alleen op mensen of voertuigen reageren. Bij detectie wordt het thermische beeld over het optische beeld gelegd, zodat goed te zien is waar een indringer zich bevindt. Ook branddetectie is mogelijk. Bij alarm wordt het aangesloten alarmsysteem geactiveerd en ontvangt de centralist een melding met bijbehorende videobeelden.

De actie duurt tot 30 september. Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner