SmartSD wordt distributeur van Ajax Systems

Met ingang van 1 januari 2021 wordt SmartSD officieel distributeur van de draadloze beveiligingsproducten van Ajax Systems.  Deze fraai en hoogglans wit of zwart vormgegeven producten voldoen aan Grade 2 volgens de EN50131 en stijgen wereldwijd snel in populariteit.

Ajax Systems is een IoT-bedrijf met het hoofdkantoor in Kiev, Oekraïne. Het bedrijf, opgericht in 2011 door Aleksandr Konotopskyi, ontwikkelt en produceert professionele draadloze beveiligingsapparatuur. De slimme alarmsystemen van Ajax beschermen momenteel meer dan 800.000 mensen in meer dan 100 landen wereldwijd. Ajax wordt erkend als het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa.

Sterke partners
“De continue en snelle groei van Ajax is mede te danken aan sterke partners die de gemeenschappelijke visie op ontwikkeling met ons delen en één onbreekbaar doel hebben: de nummer één op de markt worden”, zegt Alena Gontar, business development lead bij Ajax Systems. “We zijn dankbaar naar al onze partners en zijn trots om onze nieuwe officiële distributeur in de Benelux – SmartSD – te introduceren. We hebben er alle vertrouwen in dat een succesvolle start van ons lange termijn partnerschap en onze ambitieuze doelen waarmee we worden geconfronteerd ons naar uitstekende resultaten zullen leiden. Welkom aan boord!”

Completer en breder aanbod
Cees van Ommen, marketing director van SmartSD, over de samenwerking: “Ajax is een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van draadloze beveiliging. Als SmartSD zijn we verheugd dat we met de toevoeging van Ajax aan ons productenpakket, binnen het segment van draadloze beveiliging, onze klanten nog beter kunnen bedienen en een completer en breder aanbod aan kunnen bieden.”

Deel dit artikel via: