SmartSD x2 Connect Bosch Value Added Partner

SmartSD is door Bosch benoemd als erkende x2 Connect distributiepartner voor de Benelux. Deze erkenning tekent voor een waardevolle samenwerking bij het leveren van intelligente video-oplossingen van Bosch die de bescherming van mensen en eigendommen garanderen.

SmartSD levert hierbij een totaalpakket aan ondersteuning en support naar de integrator en installateur. Niet alleen beschikt SmartSD over een erg uitgebreide voorraad aan Bosch videoproducten die standaard de volgende dag binnen de Benelux kunnen geleverd worden, de medewerkers zijn zowel op commercieel als technisch vlak getraind en worden frequent voorzien van updates.

Van per-sales tot verkoop
In Nederland, België en Luxemburg staan dertien accountmanagers klaar om klanten te begeleiden in het volledige pre-sales traject tot aan de effectieve verkoop van het project. Acht technische video Project Advisors zijn verdeeld over de kantoren van SmartSD in Breda (NL) en Merchtem (B) en voorzien klanten van professionele, technische ondersteuning bij het uitrollen van projecten en kunnen op afspraak de Bosch videoproducten uitgebreid demonstreren in de showrooms.

Deel dit artikel via: