Smartwares Security wint Milestone award

Smartwares Security heeft tijdens een speciaal distributeurs evenement van Milestone Systems een EMEA award gewonnen.

Milestone Systems, ontwikkelaar van open platform IP Video Management Software (VMS) heeft dit jaar voor het eerst een speciaal evenement georganiseerd voor haar strategische distributie partners. Het thema voor dit evenement was ‘Winning together’. Dit is het thema van Milestone voor 2015 om nog meer aandacht te creëren voor het Milestone partner ecosysteem.
milestone
Dit evenement werd gehouden op het wereldwijde hoofdkantoor van Milestone Systems in Denemarken. Het gaf distributeurs de mogelijkheid om te netwerken en meer te weten te komen over de manier waarop Milestone hen kan ondersteunen bij het verhogen van hun omzet. De aanwezigen ontdekten de nieuwste Milestone partner tools, keken aandachtig naar het totale productaanbod van Milestone, bespraken nieuwe trends en deelden ideeën waarmee ze de markt van open platform Video oplossingen nog beter kunnen bedienen.
De focus van Milestone om de verkoop via distributie te stimuleren is begonnen in 2014. Om de uitstekende resultaten die zijn behaald binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) te bekronen, werden er vier awards uitgereikt. Smartwares Security heeft hierbij de Award voor Strategic Project gewonnen. Naast Smartwares Security vielen ook NIT, Ülkem en Elmat in de prijzen. Michel Cauwenberghs, Product Manager Video van Smartwares Security heeft in Denemarken de award in ontvangst genomen. Hij ontving de award uit handen van Kitty Van Der Sluis (Milestone Director Distribution EMEA) en Thomas lausten (Milestone Systems Vice President EMEA).
“Het is geweldig om deze Milestone Distributie Partners te erkennen en te belonen met deze awards als bewijs van hun innovatieve aanpak van en toewijding aan open platform technologie en van hun sterke band met hun klanten,” aldus Thomas Lausten. “Milestone is een bedrijf dat gelooft in sterke partners: De energie en de toewijding om nog nauwer samen te werken met Milestone is een geweldige ervaring voor iedereen bij dit evenement.”

Deel dit artikel via: