Snel groeiende HD Group vierde 10-jarig bestaan

Afgelopen vrijdag vierde HD Group het 10-jarige bestaan van het bedrijf met (oud)medewerkers en relaties. Hiervoor was restaurant M’eat in Soest afgehuurd. In het middelpunt stond uiteraard oprichter en algemeen directeur Hasan Dagdeviren.

HD Group is in 2012 opgericht door Hasan Dagdeviren. Het eerste kantoor was in Amersfoort op het bedrijventerrein De Isselt. Al snel merkte de jonge ondernemer dat de behoefte naar de extra inzet van personeel in de beveiliging diversiteit nodig had. Zo bestaat het team op de werkvloer nu voor 30 procent uit vrouwen en het kantoorpersoneel bestaat zelfs voor 80 procent uit vrouwen. 8 procent van de medewerkers is 56 jaar of ouder. Met zijn bedrijf dat op korte termijn aanvragen kan verwerken en de gemaakte afspraken kan nakomen, wilde hij met name de flexmarkt versterken. Inmiddels is het bedrijf gepositioneerd binnen de top 5 van de erkende landelijke detacheringsorganisaties.

Verdere groei
De afgelopen jaren groeide het bedrijf verder. In 2016 werd de ondernemingsvorm aangepast naar een Besloten Vennootschap, HD Group B.V.. Ook de professionaliteit werd versterkt. Zo behaalde het bedrijf in korte tijd de SNA certficering, het Keurmerk Flexbedrijven van de Nederlandse Veiligheidsbranche.
In 2019 verhuisde HD Group B.V. van Amersfoort naar de Zuidergracht in Soest. Er werken inmiddels meer dan honderd mensen voor HD Group en het bedrijf groeit nog steeds. Dagdeviren: “Onze kernwaarden bestaan uit betrokkenheid, kwaliteit en het bieden van snelle service. Dit in combinatie met het altijd denken in oplossingen heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat we zo veel zijn gegroeid en dat we inmiddels bekend zijn bij de diverse opdrachtgevers actief in de zorg en particuliere beveiliging.”

Nieuwe vestigingen
Op 1 maart 2020 opende HD Group een nevenvestiging in Amstelveen. Van daaruit werden partners in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland bediend. Deze is inmiddels vervangen door een vestiging in Purmerend. Ook is een vestiging in Gouda geopend. Verder is het bedrijf actief in Noord-Brabant.
Het bedrijf geeft gemotiveerde mensen de kans om de opleiding Beveiliger niveau 2 te volgen. Ook sponsort het regelmatig sportclubs en is het hoofdsponsor van het HD Group 1000 punten-toernooi dat georganiseerd wordt door Theo Meijer Sport in Leusden. HD Group doneert jaarlijks een bijdrage aan de stichting Kansarme Kinderen en de Veluwse wensambulance.

Deel dit artikel via: