SOBA beleeft geslaagde afsluiting van het cursusjaar

De afgelopen week zijn alle Summerschool-opleidingen van SOBA afgerond met een officieel examen. Van een groot aantal opleidingen zijn de uitslagen al bekend. Er is weer een zeer hoog slagingspercentage behaald. ID-VSS en PD-VSS hebben zelfs 100 procent voor de theorie. MBV is uitstekend gemaakt en ook alle TBV’ers zijn geslaagd.

De uitslag van de Brand Opleiding ODB laat nog even op zich wachten. Maar SOBA kan wel al melden dat ook alle IDB’ers zijn geslaagd. Het instituut dankt haar vakdocenten: Peter Janssen, Peter Krauweel, Marco De Leeuw, Wijnand van Loon MSec, Karel Schmitz, Bob Pfaff en John van den Berg.

Train De Trainer
Niet alleen voor de cursisten had SOBA de Summerschool, maar ook voor de vakdocenten MBV. Die zijn weer helemaal up-to-date. Afgelopen week werd een ‘Train De Trainer’-dag gegeven door vakdocent John van den Berg. “Om de cursus MBV Praktijk te laten voldoen aan de vernieuwde eisen van examinering is er door hem een nieuwe methode ontwikkeld zodat we nu ook kunnen programmeren met laptops en het kunnen doormelden aan alarmcentrales”, zegt directeur Armand van Bercheycke.

Deel dit artikel via: