SOBA komt met cursus DHM Integriteitsmanagement

SOBA Security Opleidingen biedt vanaf 2 december de opleiding DHM Integriteitsmanagement voor wie werkzaam is binnen het publieke of private veiligheidsdomein. De cursus sluit aan op de populaire post-hbo-opleiding DHM Security Management.

Het onderwerp integriteit vraagt de laatste jaren steeds meer aandacht. De vele actuele voorbeelden van incidenten op dit terrein, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven, versterken de behoefte om meer grip op dit fenomeen te willen krijgen. Hoe ga je om met grensoverschrijdend gedrag van een werknemer of leidinggevende? En wat doe je als een bestuurder de gedragscode overschrijdt? Integriteitsmanagement begint met vroegtijdige herkenning van signalen van (mogelijke) integriteitsschendingen. Immers dan kunnen tijdig repressieve acties worden ingezet en kan er vanuit preventie-oogpunt van geleerd worden.

Voor wie?
De opleiding DHM Integriteitsmanagement is bedoeld voor functionarissen die werkzaam zijn binnen het publieke of private veiligheidsdomein. Van securitymanager tot integriteit coördinator of beleidsmedewerker op dit terrein binnen de overheid. De opleiding DHM Integriteitsmanagement sluit aan op de DHM Security Management methodiek en is dus bijzonder geschikt als verdieping voor deelnemers die eerder DHM Security Management hebben gevolgd.
Daarnaast is de opleiding DHM Integriteitsmanagement bedoeld voor: management en leidinggevenden in diverse sectoren die zich met deze problematieken geconfronteerd zien.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: