Soba komt weer met versnelde zomercursussen

SOBA Security Opleidingen gaat in de zomer gewoon door met het organiseren van cursussen en opleidingen. In de maand juli is er traditioneel de Summerschool, waarbij diverse opleidingen versneld (binnen enkele weken) doorlopen kunnen worden, direct gevolgd door een officieel examen.

De opleidingen en cursussen vinden allemaal plaats op de locatie in De Meern. Er is volgens het opleidingsinstituut veel mogelijk tijdens de Summerschool: IDB, ODB, MBV, TBV, MBV Praktijk, PD-VSS en ID-VSS staan op de planning. Directeur Armand van Bercheycke vermeldt trots dat tijdens de Summerschool 2020 een scoringspercentage van 100 procent werd gehaald. Dat komt volgens hem omdat er voor de cursist in de zomerperiode vaak meer rust en ruimte is qua werkdruk. Bovendien beginnen de dagen niet met in de file staan en de daarbij behorende stress.

Schrijven is mogelijk voor onder andere:
Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (IDB) (loopt van 13/7 tot 20/7), Installatiedeskundige Video Surveillance Systemen (ID-VSS) (loopt van 5/7 tot 19/7) en Projecteringsdeskundige Video Surveillance Systemen (PD-VSS) (loopt van 5/7 tot 15/7).

Deel dit artikel via: