Community en sociale media

Om Beveiliging Nieuws via sociale media te volgen, kunt u gebruik maken van verschillende netwerken. Ieder netwerk heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Hieronder treft u de mogelijkheden.

Twitter

twitterOm alle berichten van Beveiliging Nieuws te ontvangen zoals het nieuws, evenementen, vacatures en video, gebruikt u het algemene Twitter account @beveiliging. Indien u enkele en alleen het nieuws wilt volgen, dan kunt u gebruik maken van @beveiligingnws.

LinkedIn

linkedinVia LinkedIn kunt u contact leggen en houden met bekenden en collega’s is de beveiligingsbranche. Via de bedrijfspagina van Beveiliging Nieuws op LinkedIn kunt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Via de Beveiliging Nieuws  groep linkedin.com/e/vgh/1939128 kunt u meepraten over het nieuws of zelf discussies starten over beveiliging gerelateerde onderwerpen.

Facebook

facebookMensen met een Facebook profiel kunnen lid worden van onze fanpage facebook.com/beveiligingnieuws op Facebook.

YouTube

youtubeOp ons YouTube kanaal youtube.com/beveiligingsnieuws staan onze eigen video’s en de video’s die ingezonden worden. Het is tevens mogelijk om een abonnement te nemen, zodat u ons eenvoudig kunt volgen.

RSS-feeds

rssMet behulp van RSS-feeds en een app of dienst om dit te lezen kunt u op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van uw favoriete websites. Feedly is hier een mooi voorbeeld van.

Hieronder treft u de feeds:

Nieuws: https://beveiligingnieuws.nl/feed
Vacatures: https://beveiligingnieuws.nl/vacatures/feed/job_feed
Agenda: https://beveiligingnieuws.nl/agenda/feed
Cartoon: https://beveiligingnieuws.nl/feed?cat=56
Reacties: https://beveiligingnieuws.nl/comments/feed

Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid